Se lansează SmartHalo 2, unul dintre cele mai utile dispozitive pentru bicicliști

Acum vreo trei ani de zile am decis împreună cu colegul Vlad să contribuim pe Kickstarter la finanțarea unui dispozitiv pentru bicicliști numit SmartHalo.

Dispozitivul urma să ajungă un an mai târziu, dar din cauza unor probleme de fabricare a ajuns cu vreo doi ani mai târziu. Long story short, gadget-ul a fost atât de fain încât nu m-am supărat că a întârziat și l-am folosit cu mare drag de atunci.

Ei bine, acum producătorii lansează SmartHalo 2, adică un upgrade al dispozitivului pe care l-am cumpărat noi acum 3 ani, luând în considerare feedback-ul primit de la utilizatori în acești 3 ani de zile.

Ce face SmartHalo? E un dispozitiv pe care îl pui pe ghidonul bicicletei și care are următoarele caracteristici:

Se lansează SmartHalo 2, unul dintre cele mai utile dispozitive pentru bicicliști 1 | Cristian Florea

Dacă-ți place să mergi pe bicicletă, dacă-ți place să contorizezi activitățile pe care le faci și dacă vrei să ai un dispozitiv care să țină loc și de lumină de față, dar și de GPS și antifurt, SmartHalo e pentru tine. 🚲

Oamenii au fost atât de impresionați de SmartHalo 1 încât, atunci când a fost lansat pe Kickstarter proiectul pentru cel de-al doilea SmartHalo, acesta a obținut finanțarea de 56.000 de dolari de într-o oră de la anunțarea sa. În 36 de ore, a obținut de 4 ori suma necesară, iar acum deja a strâns de 8 ori suma necesară.

Scriu acest articol pentru cei care vor acest dispozitiv. N-o să fie o așteptare ușoară, dar cu siguranță vei reuși să-l cumperi la un preț mai bun decât va fi el când se va lansa. Încă mai poți contribui la proiectul de pe Kickstarter, iar dacă vei contribui cu 100 de dolari, vei primi dispozitivul în decembrie 2019.

Dacă ai întrebări despre dispozitiv poți accesa site-ul smarthalo.bike sau mă poți întreba pe mine și-o să-ți spun de ce e în stare varianta 1 a gadgetului. 😁

2 Comments

  1. valisha 20 august 2019
    • Cristian Florea 21 august 2019

Leave a Reply