Ai o idee de business cu impact social? O poți înscrie la Social Impact Award 2017

Antreprenoriatul social înseamnă, în mare, construirea unui business care să aibă ca obiectiv principal schimbarea vieților unor oameni în bine. E genul de business care vine cu soluții inovatoare care să ajute comunitățile de oameni să rezolve anumite probleme cu care se confruntă. Un business cu impact social poate fi crearea unor gadgeturi care să ajute persoanele cu dizabilități în caz de urgență, construirea unui echipament medical revoluționar sau chiar crearea unor hub-uri care să ajute o anumită categorie de oameni.

Săptămâna trecută au început înscrierile la Social Impact Award 2017, competiția care ajută tinerii până în 30 de ani să dezvolte business-uri cu impact social. Practic, e o competiție în urma căreia sunt premiate cele mai bune idei de afaceri cu impact social. Dar dincolo de premii, e o ocazie excelentă pentru orice tânăr să învețe cum să facă și să crească un business, pentru că Social Impact Award îți oferă acces și la câteva workshop-uri în domeniu, dar și posibilitatea de a interacționa cu antreprenori cu experiență în creșterea ideilor de afaceri.

Înscrierile la Social Impact Award 2017 se fac pe această pagină, până pe 7 mai 2017. Mai multe detalii despre competiție și despre beneficiile pe care le ai dacă ești acceptat printre finaliști găsești aici. Important de menționat e faptul că la acest concurs se caută ideile de business cu impact social. Afacerile cu impact social care deja funcționează sunt acceptate doar dacă au o vechime mai mică de un an de zile.

social impact award

Leave a Reply