Mai sunt doar câteva locuri la Social Media Snow Camp. Ar fi bine să te înscrii acum. :D

De cele mai multe ori, când am anunțat că particip în taberele de social media organizate de Revista Biz, ziceam și că, din păcate, nu mai sunt locuri. Azi vin cu un articol mai util decât celelalte, pentru că mai sunt fix 4 locuri pentru bloggeri și 8 locuri pentru companii. Social Media Snow Camp are loc în acest an între 24 și 27 noiembrie 2016, iar înscrierile se fac aici.

Ce trebuie să știi despre Social Media Snow Camp este că e singura tabără de social media din România și că a ajuns deja la a 12-a ediție. Acolo o să întâlnești unii dintre cei mai influenți bloggeri România, dar și oameni de comunicare din agenții sau companii. Practic, o să te întâlnești cu cei care gândesc campaniile de succes din online, cei care le implementează, dar și cei care coordonează și măsoară impactul acestora.

Pe lângă faptul că o să stai acolo timp de 4 zile cu ei, o să participi zilnic și la conferințele despre social media pregătite de către organizatori. Nu există, din punctul meu de vedere, o ocazie mai bună de a cunoaște oamenii din online, de a înțelege care-i drumul de la o idee la o campanie de succes și de a găsi răspunsuri la întrebările pe care le ai legate de online.

Eu m-am înscris deja și la această ediție de #bizsmscamp și mi-ar plăcea să mă întâlnesc acolo și cu oameni care au citit pe blogul meu despre tabără. :D Amintesc din nou: înscrierile se fac aici.

Leave a Reply