Ce soluții au companiile în lupta cu atacatorii cibernetici. Află la evenimentul gratuit Microsoft de pe 15 septembrie

Una dintre marile provocări cu care se confruntă companiile de astăzi este securitatea cibernetică. Pe măsură ce tot mai multe documente interne ale companiilor și date ale clienților lor ajung să fie sincronizate între servere, hackerii încep să caute metode cât mai inteligente de a accesa acele date, pentru a putea cere apoi sume enorme ca să nu le facă publice.

Este realitatea în care trăim și tot ce putem face este s-o acceptăm și să vedem ce soluții există ca să nu ni se întâmple și nouă.

Pe același principiu au mers și cei de la Microsoft, când au decis să organizeze evenimentul gratuit Embrace proactive security with Zero Trust, care adună experți de top în securitate cibernetică, specialiști din cadrul Microsoft și reprezentanți ai partenerilor de afaceri și ai clienților companiei, cu scopul de a povesti despre provocările de astăzi în materie de criminalitate cibernetică, dar și ce soluții există pentru companii pentru a se proteja cât mai bine.

Conferința are loc pe data de 15 septembrie, va fi în limba română și se va organiza în format hibrid, atât offline, cât și online. Dacă vrei să te înscrii, o poți face aici.

În deschiderea evenimentului, Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft Romania, va vorbi despre importanța securizării infrastructurilor digitale prin perfecționarea continuă a strategiilor de securitate cibernetică și despre importanța informării și chiar educării angajaților în direcția securizării conturilor pe care le utilizează.

Pe scena evenimentului va urca și Anton Rog, director al Centrului Național Cyberint, care le va oferi participanților detalii despre dinamica actuală a peisajului cibernetic. În continuarea discursului său va vorbi George Dobrea – CEO al XEDUCO Institute – care va discuta despre multiplele fațete ale furtului de identitate, precum și despre lecțiile învățate din ultimele atacuri cibernetice.

Ulterior, Eleni Apostolou, SR Cloud Solution Architect Microsoft CEE, le va vorbi participanților în cadrul sesiunii de suport “Zero Trust approach for Business Value Realization” despre soluțiile folosite pentru a lupta cu atacatorii cibernetici, precum și despre modalitățile în care companiile își pot construi abordările de tip Zero Trust pentru a preveni și combate eficient ameninţările din mediul digital.

Conferința își propune să sprijine companiile în eforturile lor de a-și construi strategii robuste de securitate cibernetică, care să răspundă unui mediu complex, în care atacatorii cibernetici încearcă să valorifice fiecare vulnerabilitate identificată la nivelul infrastructurilor digitale.

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Radisson Blu din București și va fi transmis și online (în platforma Microsoft Teams). Mai multe informații despre eveniment și înregistrare găsești aici.

Ce soluții au companiile în lupta cu atacatorii cibernetici. Află la evenimentul gratuit Microsoft de pe 15 septembrie 1 | Cristian Florea

Leave a Reply