Care sunt soluțiile Vodafone România în vremuri de pandemie

Am primit un comunicat de presă de la Vodafone care spune că în aceste vremuri grele scopul lor principal este acela de a menține românii conectați. Și toate eforturile pe care le depun în această perioadă au în minte acest scop.

Mi se pare un lucru de lăudat, iar dacă vrei ar fi să ne uităm la soluțiile pe care le-au implementat până acum în această direcție, avem următoarele:

  • toți clienții Vodafone (abonați sau cu cartele preplătite) care se află în străinătate (în Franța, Italia, Spania, Germania sau Marea Britanie) beneficiază de apeluri nelimitate gratuite către România până la data de 31 martie. Deci dacă ai prieteni în străinătate, să știi că te pot suna gratuit în această perioadă.
  • mai mult, toți clienții Vodafone care locuiesc în România au 300 de minute gratuite în rețelele mobile și fixe pentru apelurile către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria. Poți activa cele 300 de minute gratuite la *100# sau în aplicația My Vodafone.
  • pentru clienții companii Vodafone are mai multe opțiuni, în funcție de specificul afacerii lor. Vorbim, în primul rând, despre 300 de minute internaționale gratuite către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și toate țările din Spațiul Economic European până la 31 martie. Mai mult, clienții business pot activa o opțiune suplimentară de voce sau date naționale nelimitate sau 600 de minute internaționale gratuite în cadrul Spațiului Economic European, până la 15 aprilie.

Pe lângă toate cele de mai sus, cei de la Vodafone lucrează constant la a avea oferte noi care să vină în ajutorul românilor. Astfel, au făcut pe site o pagină specială unde sunt notate toate ofertele și actualizările cu care vin în vremurile Covid19.

De menționat e și faptul că vor monitoriza constant traficul de date, astfel încât să-și poată da seama din timp dacă e nevoie să intervină pe undeva din cauza unui consum prea mare de trafic. Sincer să fiu, nu-mi fac griji că ar exista probleme din cauza traficului de date, pentru că au tot testat rețeaua în ultimii ani când au oferit internet gratuit pentru toți clienții pentru câte-un weekend, lucru care a ajutat la a optimiza bine sistemele și rețeaua și au pregătit-o pentru consumul mare de trafic de zilele astea.

În încheiere îți recomand să încerci să ieși cât mai puțin din casă, iar dacă a venit momentul să reîncarci cartela Vodafone, să știi că o poți face și din aplicația MyVodafone sau de pe site, iar dacă ești abonat poți plăti factura aici, pe site-ul oficial Vodafone România.

Stay safe! 👍🏼

One Response

  1. Dorina 26 martie 2020

Leave a Reply