Sondaj: Tu ce așteptări ai de la un smartphone?

Când trebuie să-și cumpere un smartphone nou, fiecare dintre noi are în minte anumite direcții. De cele mai multe ori pornim de la bugetul disponibil, apoi mergem din ce în ce mai adânc în specificații, dimensiuni, durata bateriei și așa mai departe. Oricum ar fi, alegerea unui smartphone nu e ușoară, având pe piață o mulțime de modele, care se schimbă frecvent și care vin cu plusurile și minusurile lor.

Împreună cu Huawei P8 Lite și eMag, am pregătit un mini-studiu pentru comunitatea blogului meu, în urma căruia vrem să vedem ce așteptări aveți voi de la un smartphone, dar și ce luați în considerare în momentul în care vreți să cumpărați un telefon mobil nou.

Sondajul e destul de scurt. Am pregătit doar 7 întrebări, pe care le poți completa în mai puțin de 2 minute. M-ar ajuta mult să-l dai și prietenilor tăi după ce îl termini tu de completat. Cu cât avem mai mulți respondenți, cu atât mai bine.

Ulterior, voi actualiza acest articol cu rezultatele studiului, ca să vedem care sunt preferințele voastre.

Mulțumesc pentru timpul acordat!

Update: Sondajul s-a încheiat, iar mai jos poți urmări rezultatele. Mulțumesc încă o dată pentru ajutor! Avem niște răspunsuri chiar interesante. :D Pentru o vizualizare mai bună a rezultatelor, te invit să dai click aici.

Tags:,

7 Comments

  1. Frica De Zbor.ro 31 octombrie 2017
    • Cristian Florea 31 octombrie 2017
  2. Tudor 31 octombrie 2017
    • Cristian Florea 1 noiembrie 2017
  3. motanes 1 noiembrie 2017
    • Cristian Florea 1 noiembrie 2017
  4. Ionut 2 noiembrie 2017

Leave a Reply