Spamming prin comentarii

În acest articol nu vreau să mă laud cu zecile de comentarii spam pe care le şterg zilnic, să mă plâng de ele sau, mai rău, să vă arat tot felul de print screen-uri cu nu ştiu ce link spre nu ştiu ce site de porn.

Totodată, nu vreau să vorbesc despre cum spamează unii în comentarii, nu vreau să vă spun cum fac şi dreg de nu le aprob niciun comentariu şi, deşi la început o să aveţi altă impresie, chiar nu vreau să vă învăţ să spamaţi prin comentarii în mod automat.

Spuneam ieri pe twitter că am nevoie de un site gen dofollow.ro doar că blogurile de acolo trebuie să fie în limba engleză (e pentru promovarea unui proiect nou, în limba engleză). @TheFan mi-a răspuns la un momentat dat, sugerându-mi un progrămel care se numeşte Comment Kahuna.

Iniţial nu ştiam ce face şi deja parcă mă durea capul când mă gândeam că trebuie să-l downloadez, să-i caut crack-ul să-l învăţ şi deabia după aceea puteam să-l folosesc. Am început să port o muncă de lămurire cu mine însumi prin care mă întrebam dacă să aştept şi alte răspunsuri pe twitter sau să caut progrămelul.

Din păcate, alte răspunsuri n-au venit, motiv pentru care ultima varianta a fost cea de care trebuia să mă leg.

Am descoperit faptul că acest Comment Kahuna e un freeware care îţi permite, fără prea multă bătaie de cap, să spamezi prin comentarii site-uri în limba engleză. Tot ce trebuie să faci este să-ţi setezi comentariul care trebuie postat, să cauţi blogurile în funcţie de keyword şi să apeşi pe un butonaş care postează comentarii gârlă, cu cel mai mic efort.

Bine, acum să nu înţelegeţi greşit. @TheFan m-a ajutat doar să descopăr bloguri în engleză (motiv pentru care îi mulţumesc) iar softuleţul, la cât de inocent este, nu numai că îmi arată ce vreau eu în funcţie de keyword, dar mai şi face diferenţa dintre blogurile cu nofollow la comentarii şi cele cu dofollow şi, în plus, mai arată şi PR-ul fiecărei pagini. Oricum, n-am să-l folosesc pentru spamming. Vreau să-mi promovez proiectul pe cale naturală, fără comentarii care conţin aceleaşi cuvinte, postate în masă.

Acum poate vă întrebaţi de ce naiba a făcut Grim articolul. Păi, voiam să le arăt tuturor puştilor care acceptă comentarii ca „Hey, I like you post” sau „Great post! Thanks!” că alea sunt spam-uri, iar dacă Akismet-ul le opreşte, o face cu cap, nu pentru a se afla în treabă. Apoi, voiam să vă ajut să descoperiţi un progrămel drăguţ cu ajutorul căruia cunoaşteţi mai bine lumea blogging-ului în limba engleză (ca să nu căutaţi de nebuni site-uri gen dofollow.ro, dar cu bloguri în engleză).

18 Comments

 1. A.Dragos 27 septembrie 2009
  • Cristian Florea 27 septembrie 2009
 2. Mihai 27 septembrie 2009
 3. Marian 27 septembrie 2009
  • Cristian Florea 27 septembrie 2009
 4. Andrei Ionuţ 27 septembrie 2009
 5. 92lucia 27 septembrie 2009
  • Cristian Florea 27 septembrie 2009
   • 92lucia 27 septembrie 2009
   • Cristian Florea 27 septembrie 2009
 6. XtincT 27 septembrie 2009
  • Cristian Florea 27 septembrie 2009
   • XtincT 27 septembrie 2009
 7. Neamtu' 27 septembrie 2009
  • Cristian Florea 27 septembrie 2009
 8. Easy 27 septembrie 2009
 9. slayer666 28 septembrie 2009
 10. Ionut 3 februarie 2016

Leave a Reply