Acum poți șterge mesajele pe care le trimiți pe Facebook Messenger

Începând de azi poți șterge mesajele pe care le trimiți pe Facebook Messenger, fie că vorbim despre cele trimise într-un grup sau cele trimise unei singure persoane.

De menționat e faptul că după ce ai trimis un mesaj ai doar 10 minute la dispoziție pentru a-l șterge, în cazul în care nu mai vrei să fie văzut de persoana căreia i l-ai trimis.

Ștergerea se face ușor: apeși pe mesaj, apoi îți va apărea butonul Remove. Vei fi întrebat dacă vrei să fie șters doar din Messengerul tău sau vrei să nu-l mai vadă nici destinatarul, and that’s it.

Să reții și faptul că ștergerea mesajului nu înseamnă că cei care nu au apucat să deschidă Messenger-ul nu vor ști că l-ai trimis, pentru că în locul mesajului respectiv va apărea un text care va spune că ai șters acea informație. Ca în fotografiile de mai jos.

Dacă ești mai degrabă utilizator de WhatsApp decât de Facebook Messenger, să știi că și pe WhatsApp poți șterge mesajele pe care le-ai trimis. Procesul e asemănător (ții apăsat pe mesaj și apare butonul de ștergere), doar că în cazul WhatsApp-ului ai la dispoziție o oră pentru a șterge mesajul, nu doar 10 minute. :D