Sterilizaţi-vă câinii, asta va rezolva toate problemele

Am schimbat programele până am ajuns la Realitatea TV. Era vorba despre oamenii revoltaţi pe câinii vagabonzi care mişună pe străzile şi prin parcurile din Bucureşti (şi nu numai).

În timp ce unii susţineau că trebuie ca aceştia să dispară, o domnişoară blondă susţinea că ei trebuie sterilizaţi. Pentru că nu o dată mi s-a întâmplat să alerg şi să încep să fiu fugărit de câini, pot spune că am trăit discuţia ca şi cum aş fi fost acolo. Mă manifestam, deja, grotesc, asemeni oamenilor cu puţin alcool în creier care se uită la un meci de fotbal important într-o seară de vară.

Simţeam pe pielea mea fiecare prostie pe care o spuneau ăia, ca şi cum ar fi ratat cineva faza meciului. Eram nervos şi îmi venea să merg peste ei şi să le arat cum se joacă. Blonda aia spunea că dacă sunt sterilizaţi, nu mai trebuie să ne mai facem griji din cauza câinilor de pe străzi, spunea că îi recunoaştem după eticheta care le este aplicată în ureche şi că, dacă deţinem câini, e bine de ştiut că stelirizarea se face gratis.

Acum o întreb eu pe dominşoara asta înţepată: Bre’, sterilizarea face câinele inofensiv? Dacă îl sterilizează crezi matale că ăsta nu mai muşcă? Crezi că nu mai sare pe mine când alerg pe lângă el pentru că îi atârnă de ureche o chestie galbenă? Crezi că nu mai moare ţara de foame dacă sterilizăm câinii (bine, recunosc, aici am exagerat puţin)?

12 Comments

 1. Pavel 5 februarie 2010
  • Cristian Florea 5 februarie 2010
   • Pavel 5 februarie 2010
   • Cristian Florea 6 februarie 2010
 2. Alina 5 februarie 2010
  • Cristian Florea 5 februarie 2010
 3. Alina 5 februarie 2010
 4. Andrei 5 februarie 2010
 5. Perfu 5 februarie 2010
  • Cristian Florea 5 februarie 2010
 6. Perfu 6 februarie 2010
 7. Alexander 6 februarie 2010

Leave a Reply