Ştii sentimentul pe care-l ai când participi la succesul unui prieten?

Nu ştiu câţi dintre voi au avut ocazia să ia parte la un eveniment de lansare la care personajul principal să fie un prieten. Este un sentiment tare plăcut să vezi că pe scenă se află un om pe care tu-l apreciezi şi de succesul căruia te bucuri necondiţionat.

Astă seară a fost lansarea albumului lui Marius Matache care, alături de o echipă grozavă şi plin de emoţii, a reuşit să ridice întreaga sală a Teatrului Excelsior în picioare. A fost un concert de vis, aşa cum mi-l imaginam încă din ziua în care a anunţat că-şi va lansa albumul.

E incredibil cum o simplă conexiune la internet reuşeşte să lege atâtea prietenii. Spun asta pentru că mare parte din cele 186 de locuri au fost ocupate de bloggeri. Dacă voi credeaţi că blogging-ul se face doar online, v-aţi înşelat amarnic. Susţinerea unui blogger nu presupune doar apăsarea unui buton de Like, ci mult mai mult de-atât. Marius a demonstrat în seara asta că a reuşit să strângă în jurul lui şi a muzicii pe care o cântă o gaşcă superbă de oameni care să fie dispuşi să-l ajute în ceea ce face el dincolo de share-urile pe Twitter şi pe Facebook.

Faptul că acest concert a fost unul reuşit e numai meritul lui Make. Noi, ceilalţi, suntem nişte simpli spectatori şi nu l-am fi susţinut pe Marius dacă nu ar fi meritat asta din plin.

Acum vă las cu melodia mea preferată din repertoriul său şi, în cazul în care doriţi să-l vedeţi cântând, să ştiţi că pe 15 februarie este la Iaşi, iar pe 1 martie la Craiova.

9 Comments

  1. Cri 12 februarie 2013
    • Cristian Florea 12 februarie 2013
  2. Iancu 12 februarie 2013
  3. bumb75 12 februarie 2013
    • Cristian Florea 13 februarie 2013
  4. Adelin 15 februarie 2013
  5. Florin 18 martie 2013

Leave a Reply