Ştii sentimentul pe care-l ai când participi la succesul unui prieten?

Nu ştiu câţi dintre voi au avut ocazia să ia parte la un eveniment de lansare la care personajul principal să fie un prieten. Este un sentiment tare plăcut să vezi că pe scenă se află un om pe care tu-l apreciezi şi de succesul căruia te bucuri necondiţionat.

Astă seară a fost lansarea albumului lui Marius Matache care, alături de o echipă grozavă şi plin de emoţii, a reuşit să ridice întreaga sală a Teatrului Excelsior în picioare. A fost un concert de vis, aşa cum mi-l imaginam încă din ziua în care a anunţat că-şi va lansa albumul.

E incredibil cum o simplă conexiune la internet reuşeşte să lege atâtea prietenii. Spun asta pentru că mare parte din cele 186 de locuri au fost ocupate de bloggeri. Dacă voi credeaţi că blogging-ul se face doar online, v-aţi înşelat amarnic. Susţinerea unui blogger nu presupune doar apăsarea unui buton de Like, ci mult mai mult de-atât. Marius a demonstrat în seara asta că a reuşit să strângă în jurul lui şi a muzicii pe care o cântă o gaşcă superbă de oameni care să fie dispuşi să-l ajute în ceea ce face el dincolo de share-urile pe Twitter şi pe Facebook.

Faptul că acest concert a fost unul reuşit e numai meritul lui Make. Noi, ceilalţi, suntem nişte simpli spectatori şi nu l-am fi susţinut pe Marius dacă nu ar fi meritat asta din plin.

Acum vă las cu melodia mea preferată din repertoriul său şi, în cazul în care doriţi să-l vedeţi cântând, să ştiţi că pe 15 februarie este la Iaşi, iar pe 1 martie la Craiova.

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Cri 12 Feb 2013, ora 10:41

  norocul unui prieten imbalsameaza un suflet curat…spune un proverb tibetan, felicitari Mache si tie Cristian pentru articol. Go on domnule profesor. CUmva din departari iti suntem alaturi :)

  • Cristian Florea 12 Feb 2013, ora 11:11

   Mulţumesc pentru că ai trecut pe-aici şi pentru proverbul tibetan. Am să-l notez undeva, că-mi place extrem de mult.

 • Iancu 12 Feb 2013, ora 10:53

  Este foarte interesant articolul, si cat se poate de intalnit in viata de zi cu zi, ar trebuie sa continui cu astfel de articole

  • Cristian Florea 12 Feb 2013, ora 11:12

   Mulţumesc! O să fac tot posibilul să scriu din ce în ce mai bine. :)

 • bumb75 12 Feb 2013, ora 14:31

  Bucuria de a ajuta un prieten !?
  De obicei eu dacă pot ajuta o fac dezinteresat și mă bucur și eu de bucuria prietenului .
  Satisfacția lui e și satisfacția mea , fiindcă știu că o mică parte se datorează și mie , plus sentimentul ăla de bine după ce ajuți pe cineva .

  • Cristian Florea 13 Feb 2013, ora 22:26

   Mă bucur să cunosc tot mai mulţi oameni care cunosc sentimentul acesta. Este minunat.

 • Adelin 15 Feb 2013, ora 17:42

  Băi, sentimentu’ e fain, fie că e vorba de un concert de lansare al unui prieten, fie că e vorba de un nou job pe care-l are un prieten.

 • Florin 18 Mar 2013, ora 17:09

  Da cam asa e cu sentimentele, nu prea ne place acel sentiment sa urmarim succesul altuia, chiar daca e cineva apropiat