Stingea-mi-ai tu PC-ul

Toată lumea e înnebunită, oameni aleargă goi pe străzi şi până şi pisicile se ascund sub blană. Nimeni nu ştie ce-i cu noi şi toţi încearcă să se gândească la viitorul prost care ne pândeşte.

No’, acum pe bune … ce i-a apucat pe toţi cu ecologia şi salvarea Planetei? Până acum vă durea în cur cot de Terra, iar deodată vă închideţi toţi lumina sâmbătă la ora 8 jumate.

Cică totul durează de la 20:30 până la 21:30, dar dacă vrei, poţi să închizi lumina şi numai pentru 5 minute sau să te joci cu întrerupătoru’ ca să vadă lumea că la 8 jumate nu ieşea pic de rază de bec pe geam şi ca să spui tu că ai ajutat la salvarea lucrului care nu se salvează.

Well, tare ar fi să se ia curentu’ la 8 jumate. Ca să fie ecologiştii siguri că toţi vor să salveze Planeta. Cică dacă închizi toate electronicele sâmbătă, înseamnă că ai dat un vot pentru Planetă, dacă nu, ai ales să votezi încălzirea globală, adică să scurtezi viaţa noastră pe Pământ :-@

Păăi băi nenea, degeaba închid eu becu’ o oră când voturile pentru Planetă nu sunt date în totalitate. Adică, degeaba închidem lanterna dacă a doua zi aruncăm gunoaiele tot în locurile neamenajate pentru aşa ceva. Degeaba suntem noi ecologişti prin întreruperea curentului dacă nu ne pasă de viitorul Planetei decât o oră pe an.

Dacă în ora aia descoperă ăştia o nouă sticlă la Tuborg? Una mai frumoasă şi din care poţi bea mai uşor şi mai mult. Una deaia de are 2L la preţ de doză, are etichetă 3D făcută în Photoshop şi se dă gratis în Focşani timp de o oră. Păi tre’ să închidă becul şi se duce naibii ideea sticlei şi viitorul nostru ca băutori de bere. Dacă descoperă ăştia cum să facă alcool din curent electric? Şi când să iasă alcool-ul pe ţeavă, se descotoroseşte firma de curent electric pentru o ora şi rămânem fără reţeta de alcool din curent electric.

Sunt multe chestii care poate nu mai ies din cauza becurilor ăstora :-?

Nu prea îmi pasă mie de „salvarea” Planetei pe care o pun ăştia la cale, dar cred că la 8 jumate am să mă duc afară să stau pe întuneric ca să nu spuneţi voi că nu vreau să ajut Terra.

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • Madalina 27 Mar 2009, ora 09:11

  :)) Asa Grim fi rau :)) . Dar doar 1 ora :)) .. sincer mi se pare o prostie ca toti sa inchidem becu’ pentru o ora :-?

  De la mine poti citi: Weekend de 3 zile

 • Alexander 27 Mar 2009, ora 10:38

  Eu inca nu am inteles de ce fix la 8 jumate, de ce nu de la 8 sau de la 9…si parca era vb a stingem lumina, pai inseamna ca nu tre sa inchizi pc-ul ;)) doar becu’
  Asa zice si pe situl in engleza „THIS SATURDAY 28 MARCH AT 8.30PM YOU CAN VOTE EARTH BY SWITCHING OFF YOUR LIGHTS FOR ONE HOUR – EARTH HOUR.” Deci si prin urmare numai lumina ::d/

 • Raizen 27 Mar 2009, ora 10:40

  Tu n-ai idei de articole sau de ce debitezi prostii ?

  De la mine poti citi: Web „Tutorial”

 • Grim_Cris 27 Mar 2009, ora 10:40

  PC-ul nu face si el lumina? :-?? … eu asa gandesc ;)) … tre’ sa inchizi tot ce face lumina :)) … plus ca e meciul cu Romania la ora aia

 • Grim_Cris 27 Mar 2009, ora 10:45

  Eu mereu debitez prostii .. daca citeai mai multe articole ai fi vazut ca bat campii mai mereu.

  N-am chef sa mai iau news de prin ziare sau posturi TV ca am ajuns la concluzia ca sunt porcarii

 • Kidu 27 Mar 2009, ora 12:15

  Promit sa sting toate luminile si calculatorul, dar raman cu tv ul, se pune? :)::d/

  De la mine poti citi: Nissan – discounturi de pana la 46%

 • Grim_Cris 27 Mar 2009, ora 12:42

  normal ca se pune .. si ala face lumina :)

  Deaia plec eu afara la ora aia :))

 • Sorin 27 Mar 2009, ora 13:46

  eu in loc sa sting lumina pt o ora…voi aprinde toate becurile din casa…toata aparatele…absolut tot…ca sa ma simt bine:)))…:X…dc noi sa inchidem lumina si aia din Las Vegas nu:-l…vreau sa o inchida si ei…aia se distreaza si noi stam pe bezna…nu-i corect:))…:P

 • manhst 27 Mar 2009, ora 13:51

  well .. Ne mai ramane mp3ul,PsPul,etc. :-: … Da chiar in timpul meciului(nu sunt mare fan8-|,dar totusi :d) … Cum a zis si Alexander ,de ce nu la alta ora … Revenind la subiect mi se pare o prostie8-|

 • MagicRock 27 Mar 2009, ora 13:07

  Eu a-si vrea sa se stinga lumina pentru o ora, peste tot!Daca se face acest lucru se pot face statistici si alte cacaturi de catre cercetatori, ne-a zis profa la geografie.Mie mi se pare un lucru foarte bun.Eu il fac cu placere.Dar acestea ar trebui facute mai des.Nu numai odata pe an! Daca inchidem becurile si orce sursa de curent, incetinim incalzirea globala. Ciudat si enervant totusi ca meciul Romania-Serbia e pus chiar la ora aceea.Ca de fiecare data romanii nu se vor conforma si ei la aceasta mica incercare de a face Terra un loc mai bun.

  De la mine poti citi: Un Mic Cosmar

 • Grim_Cris 27 Mar 2009, ora 13:56

  @Sorin … si-n Las Vegas cica se inchid. In toata lumea se face chestia asta … :-:

 • Tzukune 27 Mar 2009, ora 16:15

  @alexander: De fapt trebuie sa inchizi tot ce foloseste curent, nu numai becul. No electricity.

  @Grim_Cris: mai intai fraza „ar cred că la 8 jumate am să mă duc afară să stau pe întuneric ca să nu spuneţi voi că nu vreau să ajut Terra.” e de tot rasul, adica am ras cateva minute bune. Tot articolul iti bati p**a de avenimentul asta si apoi spui ca participi si tu. =))
  Apoi vreau sa zic ca minunile nu se intampla intr-o ora, bere din electricitate n-o sa vezi niciodata, sticla noua de bere la ora aia nu cred, dar nu e vorba de ce descoperiri se fac, ci de faptul ca suntem odata toti de acord cu ceva… sau un eveniment care arata cat de usor poate fi manipulata lumea.

  De la mine poti citi: Incredibil!! Ce poate face o dacie(no coment)

 • redandblue 27 Mar 2009, ora 18:13

  Eu as stinge chiar tot , dar TV tot nu pot , e meciul , si chiar nu mi se pare o prostie , o actiune din asta poate schimba multe , poate duce la o noua actiune si la multe altele. Nu’ti pasa de planeta? Pacat , eu am optat sa imi pese. Si de ce de la 8 juma la 9 juma? Pentru ca atunci e intuneric si chiar ar avea un efect stinsul becului , sau vei aprinde lumanarea? :))

  De la mine poti citi: Ave , ave Ştefane!

 • Easy 27 Mar 2009, ora 20:23

  Nici nu am auzit aşa ceva până nu am citit aici :D

  De la mine poti citi: Gfx-Illusion

 • MadTrasher 4 Apr 2009, ora 21:48

  mi se pare o mare prostie chestie asta cu ‘salvarea Planetei’ ! :|

 • koku 24 Apr 2009, ora 00:20

  sunteti dea pul%^#

 • Dexter 24 Apr 2009, ora 13:02

  Nu stingerea becurilor pentru o ora e adevarata solutie.
  Solutia sunt becurile economice:P::d/
  Va recomand tuturor! Platesti mai putini si nici nu consumi resurse aiurea. Un bec economic consuma in 5 ore cat unul normal intr-o ora deci paltesti si mai putin la curent:)

  De la mine poti citi: Uh Huh Her – Dreaming – citatul saptamanii

 • Pingback: Earth Day 2009