Știri din Social Media [6]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– Facebook începe să le spună administratorilor de pagini la ce oră e bine să programeze postările, în funcție de momentul în care sunt utilizatorii activi. O să mai dureze câteva săptămâni până când o să apară și la noi, dar dacă vrei să citești detalii, le găsești aici.

– Facebook a activat pentru toată lumea opțiunea de a pune reclame în rezultatele căutărilor din Facebook. Practic, atunci când cineva caută ceva în căsuța de search de la Facebook, pe lângă rezultatele organice vor apărea și reclame. În același timp testează posibilitatea de a pune reclame în grupurile de Facebook, printre postările utilizatorilor.

– Facebook a activat setările de Music și în România. Important de notat e că poți face Lip Sync Live inclusiv în țara noastră. Detalii sunt aici.

– Facebook schimbă felul în care calculează Organic Page Impressions

Instagram

– Instagram a publicat o serie de tips & tricks pentru brandurile prezente pe Instagram. Sunt 3 articole pe care le poți citi aiciaici și aici.

– Instagram testează un sticker pentru Stories prin intermediul căruia inviți oamenii la evenimente pe care le organizezi.

– 5 Ways to Humanize Your Instagram Business Account

LinkedIn

– Dacă organizezi un eveniment, să știi că acum poți face pagină de Event pe LinkedIn, așa cum faci și pe Facebook. E util dacă organizezi un eveniment al cărui public stă mai degrabă pe LinkedIn decât pe Facebook.

Google

– Google lansează o serie de reclame asemănătoare cu cele de pe Facebook sau Pinterest

Alte link-uri utile

– Monitorul Prețurilor – o platformă făcută de Consiliul Concurenței cu produsele pe care le găsești în magazinele din România și prețurile lor. Util dacă vrei să vezi unde găsești un produs de la un anumit brand mai ieftin.

– Topul YouTuberilor în funcție de câți bani au câștigat în 2018

– An Easy Guide to Creating Social Media Videos that Drive Results

– How to Retarget Ads to Engaged Instagram and Facebook Fans

– 7 trucuri utile în Gmail

Statistici Social Media în România [infografic – septembrie 2019]

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

Leave a Reply