Știri din Social Media [7]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– Dacă vrei să primești un mail când un competitor de-ai tăi pornește o campanie pe Facebook sau Instagram, poți folosi acest tool.

– Facebook lansează în USA un tab nou unde pot fi citite știri verificate de către reprezentanții Facebook. Mi-ar plăcea să apară și în România acest tab, cu toate că numeri pe degete publicațiile de știri ca lumea de la noi.

– 5 metode alternative de a programa postări pe Facebook, dacă ți-a dispărut butonul Schedule de pe pagina pe care o administrezi.

– [Podcast] Facebook Page Verification: What Marketers Need to Know

LinkedIn

– LinkedIn are un Daily Rundown, o notificare care îți vine zilnic și prin intermediul căreia afli noutăți de pe Planetă. Au schimbat puțin modul în care afișează acest rundown și cu ocazia asta m-am gândit că ar fi cazul să-ți povestesc despre el. Mi se pare o sursă foarte bună de știri. Detalii despre schimbări găsești aici, iar dacă vrei să-ți activezi și tu știrile zilnice, dă follow acestei pagini.

– LinkedIn e într-o continuă creștere a numărului de utilizatori activi, conform unui raport Microsoft. O mai spun și în conferințele pe care le mai susțin: e un moment grozav să fii pe LinkedIn și să prinzi valul de creștere.

– LinkedIn Publishes New Research on the Impacts of 5G [Infographic]

Instagram

– Instagram vine în ajutorul creatorilor de conținut de pe IGTV, făcând posibiliă abonarea fanilor la notificări de noi episade. Practic, dacă ești creator de conținut și faci serii de clipuri pe IGTV, fanii tăi vor putea fi notificați când publici un episod nou. Detalii.

– The 11 Best Instagram Photo Editors You Need to Try

– 12 Key Instagram Updates from 2019 That You Need to Know About

Altele

– ANCOM a lansat platforma https://aisemnal.ro/, unde poți verifica acoperirea rețelelor de telefonie mobilă din România.

– În USA a fost dată o amendă de 2.5 milioane de dolari cuiva care vindea fake followers. Iar o tipă care lăsa review-uri negative la Sephora fără să fi testat produsele a primit un avertisment de la FTC. Detalii sunt aici.

– 7 Strategies for Coming Up with Blog Post Ideas Your Audience Will Love

– 10 site-uri utille în activitățile de zi cu zi

– Nu știu ce s-a întâmplat, dar de câteva zile unul dintre clipurile pe care le-am urcat în trecut pe YouTube a început să strângă mult mai multe vizualizări decât era obișnuit. În două zile peste 5000 de oameni s-au uitat la el, deși clipul e urcat la începutul lunii iunie 2019. Îl poți vedea aici: 12 trucuri pentru iPhone pe care probabil nu le știai

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

Leave a Reply