Ştiţi cum e cu naţionala României în viziunea mea?

Zici că nu-i pe placul tău ce se întâmplă în ţara nostră, mai ales în fotbal, dar, în sufletul tău, eşti conştient de faptul că, român fiind, nu poţi să nu fii suporter al naţionalei României de fotbal.

Să nu recunoşti că ţii cu echipa naţională e ca şi cum nu ai recunoaşte că o anumită clădire îţi aparţine, în momentul în care cineva te întreabă dacă al tău era locul unde s-a ţinut petrecerea aseară. Adică ştii că e ceva ce-ţi aparţine şi le place tuturor, dar ai tu nişte reţineri pe care nici tu nu le înţelegi.

Adidas a lansat un nou echipament pentru echipa naţională, iar un astfel de „refresh” cred că nu este altceva decât ocazia de a ne reaminti cât de suporteri naţionalişti suntem.

Fiecare s-a născut cu o dragoste pentru naţională (fie că recunoaştem asta sau nu), iar acum e momentul să dăm cărţile pe faţă, dacă-mi permiteţi expresia.

Mare microbist nu sunt şi nu am fost niciodată. Nu că n-aş avea ce să văd în fotbal, ci pentru că pur şi simplu nu simt o atracţie extraordinară pentru acest sport. Poate asta se datorează şi faptului că n-am participat în tribune la niciun meci al naţionalei, dar e timp şi pentru asta, să ştiţi.

Totuşi, la meciurile naţionalei pe care le prind la TV, stau cu sufletul la gură până la final. Cred că asta-i mai mult dragoste pentru ţară, decât pentru fotbal, sau simpatie pentru un sport în care încă mai credem, indiferent dacă suntem sau nu interesaţi de el.

Sunt curios ce simţiţi voi pentru naţionala României, că dacă sunteţi oameni, sigur simţiţi ceva.

nationala Romaniei

P.S.: Ce ziceţi de leapşa asta?

9 Comments

 1. Stefan 28 februarie 2012
  • Cristian Florea 28 februarie 2012
 2. djdadu 28 februarie 2012
  • Cristian Florea 28 februarie 2012
 3. Danny 28 februarie 2012
  • Cristian Florea 29 februarie 2012
 4. Ana- 29 februarie 2012
  • Cristian Florea 29 februarie 2012
 5. Marinela 8 martie 2012

Leave a Reply