Ştiţi plusul acela verde care se tot aprinde?

farmacieAdică cel care-i în poza din stânga.

Toate farmaciile îl au. Sau, mă rog, majoritatea. Mie mi se pare că ar fi cazul să mai evoluăm când vine vorba de imaginea outdoor a farmaciilor. Personal, sunt sătul de plusurile astea şi de cum se aprind LEDurile alea ale lor, cum arată ele temperatura, ora exactă, ba chiar, uneori, îţi mai scriu şi câte-o zicală care să aibă legătură cu sănătatea. Iar şarpele ăla care apare din când în când îmi aduce aminte de jocul Snake de pe telefoanele Nokia vechi.

Cer prea mult dacă spun că vreau să văd puţină creativitate din partea unor farmacii şi că mi-ar plăcea să trecem peste acel ecran cu LED-uri?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Moga Florin 16 Aug 2013, ora 09:50

  Plus că sunt unele atât de puternice că luminează toată zona, iar pâlpâitul ăla enervant te orbeşte când treci pe lângă ele.

  • Ciprian 16 Aug 2013, ora 10:06

   Asta dacă te uiţi la ele.

   • Cristian Florea 16 Aug 2013, ora 13:54

    Dacă-i prea întuneric, nici nu tre’ să te uiţi la ele. :))

   • Moga Florin 16 Aug 2013, ora 14:28

    Seara nu e nevoie să te uiţi la ele. Sunt unele mai puternice şi cum treci pe trotuar îţi bat în ochi.

 • DepMRK 16 Aug 2013, ora 15:17

  Ce probleme ai și tu… Asta e din ciclul „țara arde și Florea se piaptănă”. Banuiesc că vrei ca toate farmaciile să adopte o strategie ofensivă de tipul Catena în loc să se rezume la o strategie simplă, mai ales în industria famaceutică unde nu trebuie să convingi TU consumatorii sa-ți cumpere produsul. Vrei o schimbare? Fă o cercetare de piață sau un focus-grup, centralizează datele, vezi părerea unui eșantion considerabil, analizează rezultatele! Să ne plângem și să fim pedanți tuturor ne place. Mulțumesc, dar NU, mulțumesc ideilor ratate de postări!

 • Catalin 16 Aug 2013, ora 18:24

  Ar fi o idee buna sa nu mai fie asemenea semne, sau cel putin sa se mai modernizeze, dar totusi am impresia ca astea sunt internationale. Si prin Italia am vazut asa ceva.. deci nu stiu cat de multe schimbari se pot produce in acest sens.

 • Daniel H. 16 Aug 2013, ora 19:18

  Propun sa fie Arsinel in loc de acel plus :D

 • Carmen 28 Aug 2013, ora 23:54

  Se pare ca nu esti singurul agasat de verdele ala tipator afisat de 99% dintre farmacii :)) Pe mine, sa fiu sincera, cel mai mult ma deranjeaza afisarea unor informatii total inutile sau cu jumatati de masura, informatii fara nicio farama de adevar, asa cum sunt temperaturile de 55 de grade primavara?!