Sunt ambasadorul concertului Vunk din Focşani. Îţi dau două bilete dacă-mi zici ce să le arăt băieţilor prin apropiere

Update: Câştigătorul este:

N-am să refuz niciodată să mă implic în promovarea unui lucru care se întâmplă în Focşani. Îmi iubesc prea mult oraşul în care am crescut ca să nu-l ajut atunci când am ocazia, aşa că am primit cu foarte mare drag propunerea de a fi ambasadorul concertului Vunk de la Focşani. Adică, altfel spus, am misiunea de a le arăta băieţilor de la Vunk ce-i frumos pe la noi prin oraş şi prin împrejurimi. Şi mă gândeam să mă ajutaţi şi voi, cititorii din Focşani, la lucrul ăsta.

Practic, aş vrea să-mi spui ce crezi tu că merită să viziteze băieţii când ajung la noi în oraş. Poate fi o stradă anume sau poate fi un local ori vreun peisaj de prin apropiere. Ai timp să laşi un comentariu cu propunerea ta până miercuri, pe 18 martie, ora 12:00 PM. Tot miercuri am să fac o tragere la sorţi, iar joi, pe 19 martie, de la ora 19:00, te aştept la concert, la Ateneul Popular. Am să pregătesc pentru câştigător o invitaţie dublă care oferă, pe lângă accesul la concert, acces la un meet & greet cu trupa. Adică o să-i poţi cunoaşte pe băieţi în carne şi oase şi poţi să faci poze, să le ceri autografe sau să-i întrebi ce-ţi trece ţie prin cap.

De menţionat ar fi că acest concert face parte dintr-un turneu desfăşurat în 18 oraşe din ţară care se numeşte „Înconjorul Lumii” şi care e diferit de orice concert Vunk ai mai văzut până acum, tocmai pentru că este unul acustic.

Aici e evenimentul de pe Facebook, iar aici e un clip de promovare al concertului de la Focşani:

http://www.youtube.com/watch?v=a0tF3RyWapk

Lasă un comentariu

26 comentarii

 • Nicoleta 16 Mar 2015, ora 19:59

  Lacul Negru este cel mai potrivit loc de vizitat pentru baietii de la Vunk.

 • Neti! 16 Mar 2015, ora 20:26

  Iubesc trupa Vunk! Ma bucur atat de tare ca o sa ajunga in Focsani!
  Trupa ar trebui sa vada neaparat celebrul „Morcov” :)) din Piata Unirii sa faca o plimbare,sa observe ce oameni minunati sunt Focsanenii!
  Imi doresc atat de mult acele bilete!

 • Gabriela Dima 16 Mar 2015, ora 20:38

  As recomanda o plimbare la Nereju (e un mic colt de Rai), dar cred ca cea mai faina experienta o pot avea daca intalnesc oameni frumosi!
  Pentru masa: este un meniu foarte bun la David’s
  Cel mai bun desert: la Restaurant Intim (ne putem auzim pentru detalii)
  Ne vedem la spectacol! Voi fi acolo :)

 • Adriana Anghel 16 Mar 2015, ora 21:04

  In orasul Focsani, locul care merita cel mai mult vizitat cred ca este Teatrul Municipal. Are o arhitectura unica in orasul nostru si un aer aparte. Iar in imprejurimile orasului, Mausoleu de la Marasesti consider ca ar capata locul fruntas in „locurile care merita vizitate in Focsani”. :D

 • Florin 17 Mar 2015, ora 00:47

  Salut,poti vizita clubul Apollo unde pot incerca cea mai buna pizza din oras si apoi sa se intreaca la bowling,biliard,dart,etc

 • Grigore Monica Laura 17 Mar 2015, ora 00:50

  Un loc interesant ar fi si focul viu de la Andreiasu! Mie mi-a placut foarte mult!!

 • Merăuța Vlăduț 17 Mar 2015, ora 05:29

  Eu cred ca ar fi frumos sa la prezinti Teatrul sau sa mergeti la o prajitura la Zanfir ,o plimbare in parc unde baietii pot face poze ci fanii.Sau mai m-am gandit la o plimbare prin Careffour-ul mare.

 • Gabriela P. 17 Mar 2015, ora 07:20

  Buna! Eu consider Focsaniul un oras minunat si cu siguranta aveti ce sa le aratati la baieti. Pe langa Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiinte Ale Naturii, Mausoleul Eroilor din cartierul Sud, Teatrul Municipal Maior Gh. Pastia si Piata Unirii, care se afla in Focsani, pin imprejurimi mai sunt: Muzeul satului din Petresti, cateva manastiri (Dalhauti, Tarnita si Buluc) si Muzeul Eroilor din Marasesti (aprox. 20 km).

 • Sabin S. 17 Mar 2015, ora 08:50

  Eu zic să le prezinți celor de la Vunk o parte din istoria noastră începând prin vizitarea Teatrului Municipal precizându-le în ce cirmustanțe l-am primit de la generalul Gheorghe Pastia,iar apoi poți să faci o vizită celor două licee Unirea şi Cuza povestind puțin despre amândouă,spre exemplu Liceul Unirea a fost la un moment dat spital şi are 149 de ani de la înființare,iar Liceul Cuza 125 de ani.Ah şi să nu uit trebuie neapărat să guste vinul nostru pentru care suntem atât de celebri.

 • Nicu O. 17 Mar 2015, ora 09:17

  Părerea mea e ca musai trebuie văzută Crama Paradis din sud, unde sunt depozitate sute de butoaie cu coniac vechi de peste 30 de ani…(multi din Focsani habar nu au de existența sa) Ceva unic in Europa.

 • Alexandra 17 Mar 2015, ora 09:35

  Orasul nostru este in mod cert plin de istorie. Din pacate aceasta nu se poate arata ci doar povesti in momentul de fata… Desi eu sunt pasionata de istorie (chiar am terminat aceasta facultate), nu toata lumea priveste cu interes acest subiect. Asadar, pe langa frumoasele noastre manastiri sau peisaje de la Lepsa sau Soveja eu recomand sa va duceti sa vedeti orasul de sus… Este o privesliste frumoasa!

 • Bianca 17 Mar 2015, ora 09:51

  Sa-i duci sa manance la Casa Dogan. Clar – cea mai buna mancare din oras, personal profesionist.

 • Cristina 17 Mar 2015, ora 10:15

  Mausoleul Eroilor, din partea sudica a orasului este cu siguranta un „must see”, constructia acestuia reusind sa demonstreze o parte din istoria neamului, de asemenea Rezervatia naturala Focul Viu, in preajma caruia sa afla un foisor de unde se poate admira peisajul, parcul Robert Shuman, piata garii, restaurantul Casa Veche…

 • Teodora Badiu 17 Mar 2015, ora 10:22

  Sa le arati Focsani-ul. ♡

 • Ramona 17 Mar 2015, ora 10:39

  Buna..Focsani,oras de vis…sunt multe de vizitat,in special imprejurimile cum ar fi Cheile Tisitei.va pup

 • vali crintea 17 Mar 2015, ora 13:17

  Sa nu-i duci in gara, autogara, in sudul orasului aflat in renovare, in Bahnele aflate sub bombardament, in Piata Unirii pentru a nu se impiedica de placile desprinse ale pavajului. sa-i plimbi prin oras doar pe arterele principale si nici pe acolo mult, iar in imprejurimi nu ar fi o idee rea Privelistea de la Releul Odobesti ( eventual cu pauza la manastirile aflate pe drum daca-i intereseaza ) . Musai pentru la vara smulge o promisiune si du-i in linistea si racoarea de la Lacul Negru https://omulvaly.wordpress.com/2014/10/10/lacul-negru-din-vrancea/

 • Michulec Alan 17 Mar 2015, ora 13:41

  Poti sa le arati, Muntii Vrancei ca sunt aproape , mai este zona protejata, rezervatia naturala de acolo, teatrul, beciurile, piata unirii Vinurile, o fabrica un producator ceva, casa populara, casa de cultura, muzeele, mausoleul din sud sau de la marasesti, lacul negru, privelistea de pe dealurile vrancei etc

 • Turtoi Mădălina 17 Mar 2015, ora 14:14

  Dacă e să recomand doar Focșaniul, aș recomanda Mausoleul Eroilor din Sud, Teatrul Maior Ghe. Pastia și Clădirea Prefecturii. În imprejurimi Mausoleul de la Mărășești,Rezervația naturală Cascada Mișina, Cheile Tișiței,Mănăstirea Montioru Vintileasca si Lacul de la Vintileasca, Mănăstirea Buluc, Mănăstirea Recea, și Cascada Putnei.

 • Veronica Soare 17 Mar 2015, ora 15:32

  Bonjour, Cristian!
  Eu nu sunt din Focsani, dar as vrea sa ajung joi acolo, la spectacol si la o prietena draga, cu care as imparti premiul! Am fost o singura data la voi in oras, acum cativa ani. Ce le-as recomanda baietilor, pentru ca o sa fie soare (am comandat eu) e sa mearga in parc si sa se bucure de el si de viata si de vata de bat. Pe aleea din centru, in capat, pe stanga, langa spatiul de joaca, o sa-i serveasca o doamna minunata si sotul ei. La bucurii simple inainte!

 • Pavel Mihai 17 Mar 2015, ora 21:10

  Ciuslea – padurea in timpul zilei – buna si pentru relaxare, dar si pentru o sesiune foto

 • Nicoleta Ionascu 17 Mar 2015, ora 21:28

  Crama Paradis & Beciul Domnesc. Succes!

 • Marco sava 17 Mar 2015, ora 23:43

  Havana clar

 • CIUCIUR DENIS 18 Mar 2015, ora 09:38

  Cele mai tari localuri in care baietii ar trebui sa se duca sunt Soho Pub si Havana Cafe!

 • crintea iuliana 18 Mar 2015, ora 11:19

  Ai putea duce musafiruii la Odobesti la Cramele lui Stefan cel Mare

 • Olteanu Antonie 18 Mar 2015, ora 16:43

  Popas Dumbravita, este un loc foarte frumos langa padure, aer curat priveliste frumoasa are chiar si un mic helesteu, sau daca ati vrea alt loc frumos puteti merge oleaca mai la deal de Focsani; mai precis la Lepsa (putin mai la deal de Vidra), puteti vizita cascada putnei, pastravarii si va puteti bucura de aerul proaspat de munte.

 • Dantis Ioana 18 Mar 2015, ora 19:56

  Muzeul Popular din Crangul Petresti