Sunt invitat special în tabăra de vară Tech School

tabara de vara tech school

Am avut ieri norocul să ochesc acest concurs pe blogul lui Victor Kapra şi, pentru că mi-a plăcut ideea, am hotărât să particip. Este vorba despre câştigarea unui loc în tabăra de vară Tech School care se va ţine la Bran.

Tech School reprezintă comunitatea online a tinerilor pasionaţi de tehnologie din România. Şi nu, nu este o joacă de-a tehnologia (cu toate că atunci când faci ceea ce-ţi place, ţi se pare că te joci).

Organizatorul Tech School este UPC România, iar printre parteneri amintim de Discovery Channel România şi Ministerul Educaţiei. Să nu uităm nici de Adrian Stoica (Lead Researcher, Advanced Robotics în cadrul NASA/JPL), Aurora Simionescu (Einstein Fellowship din partea NASA in cadrul Universitatii Stanford) şi Emi Gal (CEO al start-up-ului international Brainient), care dedică foarte mult timp instruirii elevilor din tabără.

UPC a venit cu ideea de a avea un blogger drept invitat special în această tabără în care tinerii pasionaţi de tehnologie îşi propun ideile care ar putea schimba viaţa de zi cu zi, iar în urma unui concurs, câştigătorii vor fi primi ajutorul necesar dezvoltării proiectelor pe care le-au propus.

În tabără participă autorii celor mai bune 20 idei propuse, iar eu, ca să particip la concurs, a trebuit să aleg unul dintre cele 20 de proiecte şi să spun de ce mi-a plăcut.

Proiectul care mi-a plăcut mie cel mai mult a fost Robo Hand-ul, care arată cam aşa:

De ce mi-a plăcut, puteţi citi aici.

Mulţumesc UPC România pentru ideea de a chema un blogger în tabăra Tech School şi lui Victor Kapra pentru că a organizat concursul.

O să vă ţin la curent cu ce se întâmplă acolo. Dacă sunteţi pasionaţi de tehnologie, sigur o să vi se pară interesant.

2 Comments

  1. Ana- 24 august 2012
    • Cristian Florea 24 august 2012

Leave a Reply