Dacă ai un stil de swipe care ia ochii, ai putea câștiga premii cu el

Am fost provocat de Raiffeisen Bank să arăt întregii lumi care-i stilul meu de swipe. Motivul e simplu: au lansat unul dintre cele mai utile widgeturi pe care le poți avea pe smartphone. Adică unul care îți permite să vezi cu un simplu swipe câți bani mai ai în cont. Au făcut asta în urma unui studiu din care a rezultat că doar 10% dintre loginurile în aplicația de Smart Mobile de la Raiffeisen sunt făcute pentru a face tranzacții, iar restul sunt doar pentru verificarea soldului.

Pe lângă acel swipe care-ți dă mereu vești bune (sau cel puțin așa ar trebui), poți face din widget și plăți rapide către anumite șabloane. Și pentru că widgetul este unul unic, parcă merge și un concurs cu ocazia lansării lui, nu? :D Dacă ai un stil de swipe care ia ochii, înscrie-l aici și poți câștiga o tabletă, o boxă portabilă sau un disco ball.

Iar ca să vezi că nu ești singurul care are un swipe original, te invit să vezi aici o galerie de swipe-uri. Sau poți să te inspiri și de la clipul pe care l-am făcut mai jos. Povestea începe #prinTaraHategului, când l-am văzut pe micuțul ăsta și mi-am dat seama ce stil de swipe mi se potrivește cel mai bine. :))

Dacă ai un stil de swipe care ia ochii, poți câștiga o tabletă, o boxă portabilă sau un disco ball, dacă-l înscrii aici: http://bit.ly/ConcursStiluriDeSwipe

Povestea mea începe #prinTaraHategului, când l-am văzut pe micuțul ăsta și mi-am dat seama ce stil de swipe mi se potrivește cel mai bine. :)) #tareswipe #stilurideswipe #viatafaracash

Posted by Cristian Florea on Tuesday, November 8, 2016

Până la urmă, important nu e numai cum dai swipe, ci și ce ai de câștigat de pe urma lui, nu?

Leave a Reply