Cum sărbătorește PROFI faptul că are 500 de magazine deschise în toată țara

În weekendul ce tocmai a trecut am dat o fugă până la Brașov, ca să vizitez, alături de câțiva colegi de la Kooperativa 2.0, ceea ce se numește „Țara PROFI”, un eveniment gratuit, organizat de PROFI cu ocazia deschiderii magazinului cu numărul 500 la noi în țară. Ei fac un eveniment de acest gen cam la fiecare sută de magazine deschisă, iar în acest an au ales să organizeze evenimentul în Brașov. Ca o paranteză, pentru anul următor și-au propus să mai deschidă 200 de magazine la noi în țară, ceea ce mi se pare foarte fain, mai ales pentru că ei au hotărât să deschidă magazine în locurile care nu sunt foarte populate, dar care au mare nevoie de ele, cum ar fi satele sau orașele mici.

Revenind la Brașov, Țara PROFI e o mișcare grozavă de forțe. O să găsești acolo un cort imens, cu tot felul de lucruri de făcut: cinema 7D, vizitele robotului NOX (pe care l-am filmat live, aici), Graffiti Wall, concursuri de desen, realitate virtuală și multe altele. Iar în afara acelui cort vei găsi scena pe care se desfășoară concertele. Eu am fost la Carla’s Dreams, iar programul pentru zilele următoare arată cam așa:

  • Vineri, 23 decembrie: Les Elephants Bizzares, Vunk
  • Sâmbătă, 24 decembrie: Aurel Tămaș, Mariana-Ionescu Căpitănescu, Haiducii, Ion din România
  • Duminică, 25 decembrie: Alb Negru, Loredana
  • Luni, 26 decembrie: Bosquito, Horia Brenciu

Bineînțeles, nu poate lipsi nici vinul fiert de la un astfel de eveniment și nu lipsesc nici gustările, ca să ai tot ce-ți trebuie într-un singur loc: Centrul Civic al orașului Brașov.

Îți recomand să mergi să sărbătorești alături de PROFI deschiderea magazinului cu numărul 500. E o ocazie grozavă de a te relaxa în perioada sărbătorilor. Mie mi-a plăcut și sunt sigur că și tu o să găsești acolo lucruri interesante de făcut. Programul detaliat poate fi găsit aici.

Tags:

One Response

  1. Alex 30 decembrie 2016

Leave a Reply