Te-ai gândit vreodată că…

…multe zile din viaţă le petrecem aproape degeaba? Sunt zile în care nu se întâmplă pur şi simplu nimic ieşit din comun sau nu apare niciun lucru care ar putea să ne schimbe viaţa (că doar asta aşteptăm cu toţii, nu?).

Printre altele, noi trăim pentru zilele care semnifică ceva pentru noi în adevăratul sens al cuvântului. Sau dacă ştim să ne bucurăm şi de celelalte, cu atât mai bine. În cel de-al doilea caz trăim ca să facem legătura dintre toate zilele banale şi cele care reprezintă momente importante în viaţa noastră.

Probabil mulţi dintre noi trăim o viaţă banală, respectând acelaşi regim prost, sătui de rutină, de toţi şi de toate. Dar dacă ar fi să ne gândim că va venit totuşi şi pentru noi o zi în care viaţa îşi schimbă total direcţia? Probabil cunoaştem pe cineva important, ne angajăm undeva, aranjăm nişte afaceri sau pur şi simplu învăţăm ceva care ne va ajuta mult timp de acum în colo. Dacă ne gândim că toate lucrurile astea au o legătură între ele? Ok, n-am de unde să ştiu dacă sau pe cine cunosc eu peste o săptămână, dar poate am altceva mai bun de făcut decât să stau cu o faţă de plictisit pe mine aşteptând să mi se întâmple ceva.

Dacă vom sta pur şi simplu să ne plângem de milă, spunând că viaţa e prea banală ca s-o trăim, fix aşa va fi. Dacă, însă, vom trăi cu speranţa că una dintre zilele care ne vor schimba radical cursul vieţii va veni, făcând tot posibilul s-o primim cu cea mai bună experienţă de viaţă, va fi mai ok.

11 Comments

  1. DanielPreda 26 ianuarie 2010
  2. Pavel 27 ianuarie 2010
  3. dAImon 27 ianuarie 2010
  4. A.Dragos 27 ianuarie 2010
  5. isshmen 27 ianuarie 2010
  6. Ioana 27 ianuarie 2010
  7. Neamtu' 27 ianuarie 2010
  8. Andrei 27 ianuarie 2010
  9. MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 27 ianuarie 2010
  10. Tibi 27 ianuarie 2010

Leave a Reply