Things to learn

Articolul ăsta nu e nimic fără voi. Dacă n-aveţi de gând să participaţi la discuţie, puteţi nici să nu-l citiţi.

Mă gândeam astăzi la timpul pe care-l petrec pe internet şi la cât de multe lucruri am învăţat şi mai pot învăţa în faţa PC-ului, cu o conexiune bună şi un Google care-mi stă mereu la dispoziţie. Dacă ar fi să fac o listă cu lucrurile pe care-aş vrea să le învăţ de pe internet, probabil ar fi kilometrică, dar prima condiţie ar fi să am un fel de motivare, iar a doua să fie ziua de cel puţin 48 de ore.

Bineînţeles, a doua condiţie nu prea poate fi îndeplinită, dar de prima mă pot ocupa cu ajutorul vostru. Zic să învăţăm cumva împreună (pentru că ştiu că lenea-i mare, iar timpul scurt). Vreau să facem o listă care să se numească „things to learn” şi în care să scriem ce am vrea noi să învăţăm (sau să perfecţionăm) şi găsim pe internet. Fie că e vorba despre ingrijirea parului, despre fabricarea berii, despre SEO, sau despre orice altceva, promit să încerc să învăţ câte ceva, apoi să vă explic şi vouă pe blog, asta ca să nu staţi să căutaţi o grămadă de materiale. Eu vă zic ce-am reuşit eu să învăţ, pun link spre un site care mi-a atras mie în mod special atenţia, iar voi rămâne să aprofundaţi (sau chiar şi aprofundarea o putem face tot împreună, dacă subiectul ne prezintă interes sporit amândurora).

Ce ziceţi, vă băgaţi? Ce-aţi vrea să învăţaţi acum de pe internet, dar n-aţi stat niciodată să căutaţi ca lumea?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • runn3r 21 Sep 2010, ora 19:40

  Body language, expresii faciale, in principiu tot ce tine de chestiile astea. Vreau sa invat cum sa-mi dau seama daca o persoana minte. M-a motivat serialul „Lie To Me” sa fac asta.

 • Radu 21 Sep 2010, ora 21:26

  Mesaje subliminale?

 • Pavel 21 Sep 2010, ora 20:32

  Crearea de teme pentru blog, desenare, codare… Știi tu la ce mă refer. :D

 • i4ever 21 Sep 2010, ora 23:13

  Nu am nicio idee, dar Google este foarte util ( am invatat alfabetul chirilic cu ajutorul sau , evident cu motivatia la pamant)

 • colaholicu 22 Sep 2010, ora 07:55

  desi mint, m-am apucat sa caut pe net, Unreal Development Kit

 • Andrei 22 Sep 2010, ora 16:34

  – Istorie. Orice eveniment important care s-a intamplat vreodata de la big bang pana azi.
  – ce s-a intamplat OBIECTIV SI EXHAUSTIV la revolutie

  – unde e Elodia:))

 • DrCriss 26 Sep 2010, ora 21:04

  O chestie interesantă și foarte folositoare ar fi să învățăm să fim părinți..nu găsești niciodată o școală pentru părinți sau un tutorial..

  • Florea Cristian 26 Sep 2010, ora 21:23

   daca nu ma insel, exista ceva carti pentru asta. bineinteles, nu ca sa fii cine stie ce parinte, ci doar cum sa-ti indrumi copilul pana la o anumita varsta (4-5 ani). E interesant subiectul! Am sa scriu in seara asta sau maine despre el. e interesant sa vedem cine si cum reactioneaza.

   Nu cred ca voi invata eu pe cineva sa fie parinte, ci ii voi lasa pe comentatori sa spuna cate ceva