Tiberiu Albu și trupa Fameless lansează vineri un super album rock

Nu scriu foarte des despre muzică pe blog, pentru că nu mă consider un cunoscător și de multe ori mă limitez la a asculta ce-mi place. În schimb, uneori simt nevoia să și recomand ce ascult, iar dacă ai mai intrat pe-aici, probabil ai mai prins câte ceva din articolele în care spuneam că-mi place muzica rock.

Am primit zilele trecute un mail de la echipa de comunicare a trupei Fameless, în care mi se dădea spre ascultare primul album al trupei. Pentru cei care nu știu, Tiberiu Albu, câștigătorul Vocea României (tânărul rocker care a cucerit publicul în urmă cu câteva ediții), a făcut următorul pas în cariera sa muzicală construind trupa Fameless, care urmează să lanseze primul lor album, intitulat Dreams Without A Past.

Am rămas foarte plăcut surpins de album azi dimineață. I-am dat play în căști și de la primele acorduri mi s-au făcut ochii mari și m-am gândit că „asta ar putea fi interesant”. Apoi am ascultat cele 10 piese fără pauză și dând din cap. Și nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul, iar asta, pentru mine, înseamnă că un album este bun. Nu mă pricep la recenzii, dar albumul Dream Without A Past știu că o să le placă celor care îndrăgesc muzica rock. El se lansează oficial vineri, pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30. Până atunci, hai să asculți 3 piese de pe album:

Dacă cele 3 piese de mai sus te-au convins, hai la concert. Iar în cazul în care nu poți ajunge, să știi că poți cumpăra albumul de aici.

Tags:

Leave a Reply