Acum există un top al celor mai urmăriți vloggeri români

Cred că, în zilele noastre, conținutul video este cel care atrage cei mai mulți fani. Asta se datorează probabil faptului că este mai ușor de urmărit sau că vloggerii își iau acest job foarte în serios și muncesc mult ca să reușească să le arate fanilor clipuri de calitate, atât din punctul de vedere al conținutului, cât și din punctul de vedere al produsului final (cu editări, efecte speciale etc.).

Zilele trecute, Screen Native a anunțat un top 100 vloggeri din România, calculat în funcție de numărul de abonați. Primele 10 locuri arată cam așa:

top vloggeri romani

Găsești aici topul extis, cu top 100 cei mai urmăriți vloggeri români. Mai mult decât atât, cei de la Screen Native și-au luat foarte în serios rolul de a înțelege și a lucra cu vloggerii români, de-aia o să găsești la ei și niște interviuri cu vloggeri, ca un fel de punere în context a puterii vloggingului în România, dar și un infografic despre starea vlogosferei românești. Te invit să urmărești infograficul mai jos.

infografic - vloggeri români

Nu în ultimul rând, există și topuri ale vloggerilor români pe categorii. Avem Top 20 vloggeri de gaming, entertainment, daily vloggers, vloggeri educaționali sau beauty / fashion. Iar dacă ai un vlog care crezi că merită să fie luat în considerare, îl poți înscrie aici.

One Response

  1. Stefan 19 noiembrie 2016

Leave a Reply