Cum să-ţi transformi telefonul Nokia într-un modem

Am spus aici cum poţi să-ţi transformi telefonul Nokia într-un router wireless pentru cazurile în care ai nevoie de vreo conexiune pentru laptop, sau alte aparate care suportă conexiuni wireless.

Totuşi, ce te faci dacă ai nevoie de internet pe laptop, iar telefonul tău nu dispune de wireless? Soluţii există, nu-ţi face griji. Spre exemplu, îl poţi tranforma într-un minunat modem.

De ce ai nevoie?

Cum să-ţi transformi telefonul Nokia într-un modem 11. Un telefon care să se poată conecta la PC prin cablu de date
2. Un cablu de date
3. Nokia PC Suite
4. O conexiune de internet pe mobil

După ce am conectat telefonul la PC cu ajutorul cablului de date şi am deschis Nokia PC Suite, va trebui să ne folosim de butonul „Connect to the Internet” (al treilea, de pe primul rând), pentru a stabili o conexiune.
Cum să-ţi transformi telefonul Nokia într-un modem 2

Dacă setările pachetului de date ale telefonului tău sunt făcute corect (adică dacă ai putut intra pe net de pe telefon fără să ai probleme), conexiunea ar trebui să fie activă după ce trec cele 10 secunde, asta însemnând că poţi naviga in voie pe internet.

Bineînţeles, să nu te aştepţi la cine ştie ce viteză a internetului, dar este de-ajuns ca să poţi pierde vremea pe Twitter, Facebook, sau Yahoo Messenger.

9 Comments

 1. A.Dragos 2 aprilie, 2011
  • Cristian Florea 2 aprilie, 2011
 2. Alex Dima 3 aprilie, 2011
  • Cristian Florea 3 aprilie, 2011
 3. Alexandru Gheorghitan 3 aprilie, 2011
  • Cristian Florea 4 aprilie, 2011
 4. mitica 20 martie, 2014
  • Cristian Florea 20 martie, 2014
 5. Valentin 7 februarie, 2017

Leave a Reply