Acum poți face treasure hunt prin București. Organizat.

Întotdeauna mi-a plăcut conceptul de treasure hunt prin oraș, unde trebuie să te folosești de anumite indicii ca să găsești răspunsuri la câteva ghicitori și, în final, să ajungi primul într-un anumit punct sau la o anumită „comoară”. Am experimentat de câteva ori concursuri de acest gen și, deși n-am câștigat niciodată, m-am declarat fan convins doar pentru că prin intermediul acestor activități mi-am testat propriile limite.

Acum câteva săptămâni am fost invitat la deschiderea City Hunt, un proiect care organizează competiții de treasure hunt prin București. Din păcate, n-am putut să ajung la evenimentul de deschidere (care, bineînțeles, presupunea testarea serviciilor), dar ideea mi s-a părut faină și m-am gândit că ar fi păcat să nu povestesc despre ea.

City Hunt este o competiție de 4 ore prin oraș, de tipul treasure hunt. Practic, se fac echipe, care trebuie să rezolve niște ghicitori și să ajungă în anumite locuri ale orașului pe baza răspunsurilor găsite la ghicitori. Totul e gândit în așa fel încât să poți merge pe jos dintr-un loc în altul, deci te poți folosi de acest City Hunt și ca să cunoști orașul sau ca să te relaxezi într-o după-amiază, făcând mișcare.

Informații despre prețuri, zonele în care se desfășoară activitățile și zilele în care sunt programate următoarele ieșiri găsești pe site. :D

treasure hunt prin bucuresti

Leave a Reply