De ce ar trebui să mergi măcar de două ori la singurul shotbar din București

Vineri seara am fost invitat la Shoteria, singurul shotbar din București. Este construit lângă Califul din Centrul Vechi, are forma unui vagon și are două stații pe la care ar fi bine să treci înainte și după ce te duci în club (de-aia spuneam în titlu că ar trebui să mergi măcar de două ori acolo :))). La intrare se află stația de primă alcoolizare, adică locul de unde îți cumperi niște shoturi bune înainte să mergi să te distrezi, iar mai în capătul vagonului e stația de reabilitare, adică locul de unde îți poți cumpăra diverse băuturi făcute special pentru cei care au avut o noapte lungă, ca să-i ajute să se trezească fără probleme dimineața.

De ce ar trebui să mergi la primul shotbar din București?

1. Pentru că o să ai parte de o experiență nouă. O să încerci shoturi pe care nu le-ai mai băut și o să vezi că oamenii care au pus la punct conceptul acesta știu cam cât e ceasul în materie de shoturi.

2. Pentru că și-au împărțit băuturile și prețurile în 4 categorii: băieți, fete, cupluri, gașcă (iei 5 shoturi și primești unul din partea casei). Bineînțeles, dacă ești băiat poți să-ți cumperi și shoturi de fete, că nu te oprește nimeni, dar nu cred că vrei să te vadă cineva făcând asta. :))

3. Pentru că barmanul și-a notat undeva care-i shotul meu preferat, iar dacă te duci și-i spui că vrei ce-mi place mie, o să bei ceva bun. Nu-ți spun ce, că stric surpriza. :D

4. Pentru că se gândesc la sănătatea ta și au tot felul de băuturi de hidratare sau de mâncăruri anti-mahmureală (de la clasicul borș sau zeamă de varză, până la apa de cocos sau Kombucha Ice Tea).

5. Pentru că au un concurs care te poate trimite împreună cu 5 prieteni la Barcelona.

Leave a Reply