Tu ce faci pe 5 decembrie?

Am eu o propunere pentru tine. Pe 5 decembrie se întâmplă Future of Media, un eveniment care-şi propune să-ţi arate care sunt tendinţele şi oportunităţile din media, mobile şi advertising pentru anul 2014.

E o ocazie bună să cunoşti oameni importanţi din media, mobile şi advertising şi e o şansă bună să faci rost de câteva idei care să te ajute la strategia de promovare pentru anul viitor. De fapt, eu cred că nimeni nu-ţi poate prezice ce va fi peste un an, dar cu siguranţă invitaţii îţi vor putea spune la ce nivel ne aflăm acum şi încotro cred ei că ne vom îndrepta în 2014.

Future of Media va reuni specialişti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, dezvoltatori de aplicaţii mobile, precum şi jurnalişti şi bloggeri tech, dar şi pe mine (dacă-mi permiteţi aroganţa). La acest eveniment am onoarea de a fi blogger ambasador (aşa cum puteţi observa în foarte-frumosul banner din partea dreaptă), iar asta, pentru mine, contează tare, tare mult.

Dacă eşti pasionat de advertising, marketing şi media sau dacă urmezi o facultate de profil, uite unde se ascundea oportunitatea de a cunoaşte unii dintre cei mai activi şi influenţi oameni din domeniu.

Dacă ai un blog sau dacă scrii pentru vreun ziar ori revistă, poţi să ceri o acreditare pe această pagină, iar dacă eşti din vreo agenţie de publicitate, găseşti aici toate detaliile de care ai nevoie.

Răspunsuri la eventualele întrebări mai sunt pe site şi pe Facebook. Sau poţi să mă întrebi pe mine şi trimit eu întrebarea mai departe. :D

Ne vedem pe 5 decembrie, da?

future of media

Leave a Reply