Cum am câştigat o carte dând un like

Săptămâna trecută am dat like paginii de Facebook a jurnalistului Adelin Petrişor. Asta după ce am citit discursul neinspirat pe care l-a scris şi care mi-a plăcut.

Nu ştiu cum s-au aşezat astrele şi zeii Facebook-ului, dar s-a nimerit ca like-ul meu să fie al 10.000-lea de pe pagina lui Adelin. Promisese cândva (nu ştiu când, din moment ce abia îi dădusem like) că cel care va da like-ul cu numărul 10.000 va câştiga cartea „Războaiele mele”, scrisă chiar de el, despre care Cristian Tudor Popescu zice următoarele:

Intr-un stil antrenant, vizual, autorul isi recapituleaza „razboaiele” – deplasarile sale in importante zone de conflict ca fosta Iugoslavie, Irak, Liban, Afganistan, in inchisoarea Guantanamo, precum si intilnirile cu Yasser Arafat, Mu’ammar al Gaddafi, ayatollahul Mohamed Fadlallah sau teroristul sirb Arkan, dar si luptele lui cu sefii pentru bani de deplasare sau cu autoritatile pentru permisul de acces in teatrele de operatiuni ori momentele tensionate prin care au trecut familia si prietenii ramasi acasa.

Am primit-o, aşa cum se vede în poza de mai jos, iar zilele astea urmează s-o citesc şi să vă spun cum e.

cristian florea si cartea razboaiele mele de adelin petrisor

E un sentiment tare fain să primeşti lucruri fără să faci nimic (ştiu asta încă de când am dat like-ul cu numărul 100.000 la pagina celor de la Vunk) şi sunt hotărât să încep să dau şi eu câte ceva celor care mă urmăresc şi interacţionează cu mine. Asta aşa, pentru că vreau şi pentru că pot.

Leave a Reply