Uber Eats introduce posibilitatea de a-ți ridica singur comanda

Despre Uber Eats sigur știi, mai ales dacă locuiești în București și ai un job de birou, pentru că sigur tu sau colegii tăi ați comandat cel puțin o dată prin intermediul aplicației. 😁

Mai mult, acum ceva timp îți ziceam care e topul restaurantelor din București în funcție de comenzile de pe Uber Eats. Un articol util, dacă ai nevoie de inspirație. 🍝

Ei bine, noutatea despre care vreau să-ți povestesc astăzi este funcția Pick-up, care-ți permite să ridici singur comanda pe care o faci pe Uber Eats. Mai mult, vezi în aplicație când e gata comanda ta, ca să știi când să mergi s-o iei.

Practic, dacă vrei să comanzi ceva de la un restaurant și să mergi doar să ridici mâncarea, fără să mai plătești transportul, noua opțiune de la Uber Eats te salvează. E utilă și dacă vrei să mergi să mănânci într-un restaurant, dar nu vrei să aștepți să-ți gătească mâncarea când ajungi acolo.

Pentru mine o să fie o funcție bună și pentru că biroul îl am la Victoriei, dar locuiesc în Pantelimon. Acolo unde stau nu sunt multe restaurante care să livreze, dar pe drumul dintre Victoriei și casă sunt multe restaurante cu mâncare bună. Nu avem întotdeauna răbdare să stăm și să mâncăm la ei și e fain că acum putem trece doar să ridicăm comanda, fără să mai încercăm să mai comandatăm dând telefon la restaurant.

Momentan s-au înrolat 300 de restaurante de pe UberEats în sistemul Pick-Up, iar partea faină e că aplicația împarte acum locurile din care poți comanda mâncare în „Delivery” și „Pick-Up”, ca să poți vedea separat listele de restaurante în funcție de ceea ce te interesează pe tine.

Mai mult, Uber fiind un brand prezent în peste 500 de orașe din 36 de țări, îmi dau seama că sistemul Pick-Up ar putea fi util și când mergi în câte-un city-break și, având planuri toată ziua, vrei să mănânci cât mai rapid și cât mai bun. 😁

Sistemul Pick-Up este deja activat și-l poți vedea în aplicația Uber Eats, dar asigură-te că ai cea mai recentă versiune a aplicației.

Leave a Reply