Un mic test, zic!

Recunosc, ideea este inspirată din primul episod al seriei #pestrada.

Adrian Ciubotaru şi Alexandru Negrea s-au plimbat prin imensul Bucureşti şi-au întrebat tot felul de oameni din offline dacă au auzit de nume ca Bobby Voicu, Cristian Manafu, Orlando Nicoara, eCostin, etc. Adică s-au dus la oameni care (după faţă) n-au nicio treabă cu blogging-ul şi i-au întrebat dacă au auzit de nume mari din online.

Bine, eu nu mă ridic la nici măcar jumătate din valoarea celor enumeraţi mai sus şi nu am pretenţii de om cunoscut în online, dar încep să cred că sunt mai multe şanse să găsesc persoane care au auzit de mine sau de ei #pestrada în Focşani, decât în Bucureşti.

De ce? Pentru că Focşaniul este un oraş mult mai mic, iar probabilitatea ca cineva să fi auzit de un blog sau de Twitter este mai mare decât în aglomeratul Bucureşti, zic eu.

Vremea observ că s-a îmbunătăţit, altfel nu ştiu dacă aş fi scris asta. M-am gândit să merg într-o zi şi să întreb oamenii dacă au auzit de persoane importante din online. Am să filmez totul şi am să postez pe blog.

P.S.: Am vrut să fiu sigur că nu încalc niciun fel de drept de autor, motiv pentru care i-am prezentat iniţiativa lui Alexandru înainte de a scrie articolul. Se pare că a fost de acord.

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • seoslayer 26 Feb 2010, ora 15:49

  ar fi interesant de facut si de vazut…iti urez succes:)

 • fata cu zambetul 26 Feb 2010, ora 16:11

  astept filmuletul. :D
  .-= Ultimul articol al lui fata cu zambetul – Ei doi (despărţiri şi-mpăcări) =-.

 • danbrasov 26 Feb 2010, ora 17:05

  Probabil, in Vrancea, vom fi cu totii dezamagiti de rezultate. Intrebarea de final este urmatoarea: vrei sa intrebi de oamenii importanti din online. Din online-ul romanesc sau din cel vrancean?:)

  • Grim_Cris 26 Feb 2010, ora 17:12

   @danbrasov, atat din cel romanesc cat si din cel vrancean. cu toate ca am o vaga impresie cum ca rezultatele vor fi nule cand vine vorba de online-ul vrancean. totusi, sa vedem :D

 • Andrei 26 Feb 2010, ora 17:10

  Misto ideea, da… tu chiar ai prea mult timp liber?…

  • Grim_Cris 26 Feb 2010, ora 17:12

   @Andrei, nu e vorba de timp liber. dar caut sa fac ceva nou :D

 • danbrasov 26 Feb 2010, ora 17:53

  @Grim, acum vin si te intreb: cunosti persoane importante din mediul online vrancean? Si prin importante spun si influente, cu o cota de popularitate. Uite, e un subiect de discutat maine la intalnirea bloggerilor, ce zici?
  .-= Ultimul articol al lui danbrasov – Cum şi ce vorbim în public? =-.

  • Grim_Cris 26 Feb 2010, ora 19:38

   @danbrasov, ok, o sa discutam maine. deabia astept :D

 • A.Dragos 26 Feb 2010, ora 19:52

  Nu e obligatoriu sa fie chiar asa. In Bucuresti e posibil sa stie mai multi de oamenii din online decat in Focsani. Acum depinde de nivelul „tehnologiei” si accesul la aceasta in functie de oras. Probabil in Bucuresti prezenta lor a fost mai mare decat in alte orase si de aceea e posibil ca numarul persoane ce au auzit de cei mentionati sa fie mai mare. :)
  .-= Ultimul articol al lui A.Dragos – Privelişte în depărtare… =-.

 • NuPrivi-Sunt Desene Animate 26 Feb 2010, ora 20:45

  Am intrat si eu pe blogul lui Alexandru. Roarte frumos. Revenind la subiect eu zic ca lumea te cunoaste, poate nu neaparat ca ai blog:)) dar te stie lumea prin Fcs.
  .-= Ultimul articol al lui NuPrivi-Sunt Desene Animate – Kid vs Kat Ep. 13 =-.

 • Zoly 26 Feb 2010, ora 22:43

  Decat daca citesti blog-uri vei auzi de cel putin unul dintre cei enumerati, nu conteaza din ce oras…tu crezi ca in Focsani sunt 90% bloggeri sau care citesc bloguri?

  • Grim_Cris 26 Feb 2010, ora 22:52

   @Zoly, n-am zis nimic de 90%. am zis ca probabilitatea ca in focsani sa gasesc oameni care au auzit de cei enumerati mai sus e mai mare decat in bucuresti. si nu trebuie sa fie bloggeri, ci oameni care citesc bloguri

   • Zoly 26 Feb 2010, ora 22:57

    @Grim_Cris, Focsani e un oras ca toate celelalte, majoritatea cu hi5 :)) sau s-o fi mutat micul Paris…glumesc, dar Romanica e toata la fel
    .-= Ultimul articol al lui Zoly – Oare sunt ciudat? =-.

 • 92lucia 27 Feb 2010, ora 11:03

  Galatiul e plin de bloggeri. Doar in clasa mea sunt vreo 6 iar in 11B tot cam asa. In Galati e si mai mare probabilitatea sa auda lumea de tine.
  .-= Ultimul articol al lui 92lucia – M-am mutat =-.

  • Grim_Cris 27 Feb 2010, ora 11:15

   deci ma mut la Galati, gata :))