Cam cât de ușor e să faci o urcare pe Everest cu toate serviciile incluse

O urcare pe Everest este unul dintre lucrurile pe care vreau să le bifez și eu la un moment dat în viață, pentru că mi se pare că o astfel de expediție îți schimbă percepția despre viață și despre felul în care se desfășoară lucrurile în jurul tău. Mereu m-am gândit că o urcare de genul ăsta costă un munte de bani și că trebuie să fii super informat ca să ajungi unde trebuie și să nu pățești ceva dintr-o prostie de începător.

Doar că, văzând oferta lui Costin, mi-am dat seama că poate fi mai simplu de-atât. Costin a pregătit un traseu în cadrul căruia tu trebuie doar să te înscrii și să-ți cumperi biletul de avion, că de restul se ocupă el.

Deci cât de ușor e să faci o urcare pe Everest?

Cam atât de ușor: pachetul costă 1600 €, la care se adaugă costul biletului de avion București – Kathmandu (de vreo 700 de €). Ce primești de banii ăștia?

  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • Trei nopți de cazare în Kathmandu
  • Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului
  • Cazare în lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble
  • O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest
  • Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane)
  • Biletele de avion Kathmandu – Lukla – Kathmandu
  • Taxa de acces în Parcul Național Everest

Sejurul are loc între 6 și 23 mai 2016. O să urci până la 5545 m, o să vezi frumusețile ghețarului Khumbu și cascadele lui de gheață, pitorescul oraș Namche Bazaar, liniștea mănăstirii de la Tengboche, spectacolul piramidei lui Ama Dablam, vârful supranumit Matterhorn-ul din Himalaya și multe, multe altele.

Iar dacă te-am convins, avem și o ofertă din partea Kooperativa 2.0Înscrie-te pe mail, la costin@costinmiu.com, scrie în cadrul mailului codul Kooperativa, și primești gratuit programul Mont Blanc Challenge.

urcare pe everest - costin miu

Apropo, Everest Base Camp este un trek. Nu necesită o pregătire montană specifică, dar o condiție fizică decentă este recomandată.

Leave a Reply