V-aţi abonat la blogul meu? Am făcut nişte schimbări.

mailchimp - abonati prin email si rssNu m-am înţeles prea bine cu FeedBurner în ultima vreme. Se pare că cei de la Google n-au mai investit mare lucru în el de când l-au cumpărat. În plus, vor renunţa la API în scurt timp, lucru care pregăteşte, oarecum, închiderea serviciului.

Azi m-am mutat pe MailChimp şi momentan nu prea înţeleg de ce n-am făcut mişcarea asta mai devreme. MailChimp îţi dă voie să aranjezi mail-urile pe care le trimiţi mult mai bine. Dacă la FeedBurner puneam logo-ul meu undeva în dreapta şi apoi lăsam lista de articole să curgă, să vedeţi mâine dimineaţă ce mail fancy veţi primi. Spun asta pentru că deja i-am importat pe noul serviciu pe toţi cei care se abonaseră prin email folosind vechiul link.

Cât despre abonaţii prin RSS, aici e o mică problemă. Pentru încă vreo 30 de zile, cei care erau abonaţi la vechiul feed, încă vor mai primi articolele, dar după aceea nu prea. De aceea vă rog să vă abonaţi din nou, folosind link-ul de-aici.

Detalii despre MailChimp, dacă doriţi, o să vă dau peste câteva zile, după ce mă voi obişnui cu el. Oricum, vă recomand să fugiţi de FeedBurner cât încă mai e timp.

Mulţumesc pentru răbdarea de a citit articolul şi scuze pentru eventualele neplăceri cauzate. O să mă revanşez, promit!

4 Comments

  1. Tudor 6 octombrie 2012
    • Cristian Florea 6 octombrie 2012
  2. Sergiu Nicola 7 octombrie 2012
    • Cristian Florea 7 octombrie 2012

Leave a Reply