Vă dau o temă obligatorie

Exact ca în clasa I când te obliga mama ta să faci pagina aia de bastonaşe ca să nu se supere doamna învăţătoare.

Astăzi am stat şi m-am gândit puţin la viitorul meu. Oare cum voi fi peste 5 ani? Voi mai avea aceleaşi obiceiuri, aceleaşi activităţi, acelaşi mod de gândire? Voi mai deţine blogul? Voi mai fi atras de informatică? Dar de sport?

Sunt un milion de întrebări pe care aş dori să le aflu în legătură cu persoana mea din viitor, dar îmi trebuie doar răbdare, nimic mai mult. În plus, peste cinci ani probabil am să-mi doresc să mă întorc din nou la cei aproape 17 de acum, că viaţa de atunci poate va fi pe cât de frumoasă, pe atât de plină de greutăţi.

Ce legătură are tema cu ce-am scris eu mai sus?

Vreau ca fiecare dintre voi să lase un comentariu (sau dacă dispune de timp şi inspiraţie să scrie un articol pe blog) în care să spună ce şi-ar transmite lui în viitor. Adică, dacă ar fi să faci o scrisoare (acum) pentru tine (peste cinci ani), ce-ai scrie în ea?

Mă gândesc şi eu că sunt lucruri care acum ţi se par foarte tari şi pe care nu vrei să le uiţi. Poate acum mergi pe nişte principii, iar în viitor vei folosi altele, deci vrei să vezi o diferenţă. Trebuie adăugat faptul că nu vei primi feed-back, adică nu poţi să-l întrebi: „Auzi? Mai fumez ca o locomotivă? Că de viciu ăsta mă chinui să scap acum.” pentru că nu-ţi va putea răspunde.

Dacă vreţi, puteţi chiar face pe hârtie această scrisoare şi s-o păstraţi până peste 5 ani, dar nu ştiu câţi dintre voi sunt dispuşi să depună atât de mult efort pentru o joacă de copil.

12 Comments

 1. Eddie 2 aprilie 2010
 2. The Hunter 2 aprilie 2010
  • Cristian Florea 3 aprilie 2010
   • The Hunter 3 aprilie 2010
 3. Ruxi 2 aprilie 2010
 4. Andrei 2 aprilie 2010
 5. Malina 3 aprilie 2010
 6. haterica ginerica 3 aprilie 2010
 7. Andrei kNox 3 aprilie 2010
 8. Andrei 3 aprilie 2010
 9. babyboar 3 aprilie 2010

Leave a Reply