Vă invit la o ieşeală duminică

Noi, oamenii ăştia din Blogosfera Vrancea suntem faini de felul nostru, dar avem o problemă care, zic eu, se întâlneşte cam peste tot la început.

Noi suntem tare entuziasmaţi de fiecare întâlnire pe care o facem aici, tare impresinaţi că cineva se gândeşte să propună un meeting organizat, sau că unul dintre noi are de gând să ne strângă la o bere şi câteva ore de pălăvrăgeală pe toţi. Problema ar fi că întâlnirile astea ale noastre se intâmplă al naibii de rar. Din februarie noi nu ne-am mai văzut la ochi decât întâmplător, pe stradă. De vreo încercare de blogmeet sau tweetmeet n-a avut nimeni curajul.

De asta mă fac vinovat atât eu, cât şi ceilalţi colegi de blogosferă în egală măsură. Cei noi, care n-au mai fost la nicio întâlnire, scapă de vină de data asta. Dar data viitoare nu mai ies din ecuaţie.

Mereu ne întâlnim şi ne propunem diverse chestii. Iar 5-6 luni mai târziu, când ne hotărâm să ieşim iar, ne propunem aceleaşi chestii ca şi data trecută (sau altele, dar care rămân în acelaşi stadiu, cel de discuţie).

Cu toţii vrem să creştem, atât noi, ca şi bloggeri individuali, cât şi blogosferele noastre. Dar cum ai putea să faci văzută o blogosferă locală dacă voi vă întâlniţi de două ori pe an? Nu zic să chemaţi pe alţii, e vorba doar de voi, ăia din zonă.

Duminică ne întâlnim iar. După mult timp de pauză. Sper să fie ultima dată când trece atât de mult timp de la un blogmeet la altul. Aş prefera, dacă se poate, să vină mai multe persoane cu iniţiativă de acum în colo, că organizarea unei întâlniri între noi nu e costisitoare deloc. E nevoie doar de o propunere şi vreo 2-3 mailuri, atât.

Aşadar, vă aşteptăm duminică, 31 iulie 2011, pe la orele 12:00, la Irish Pub Clover, ca să punem ţara la cale şi, sper eu, de data asta să facem şi ceva care să aibă continuitate, să trecem de partea cu discutatul şi să ajungem la un proiect care să ne ajute cumva.

Îmi cer scuze dacă articolul ăsta a părut prea dur pentru unii, dar adevărul, deşi doare, e cel mai bine să fie spus uneori.

P.S.: Să-i zicem #focsaniblogmeet pe Twitter?

Lasă un comentariu

23 comentarii

 • Tudor 27 Iul 2011, ora 10:12

  Da bine le-ai mai zis :) Eu botez prezent

  • Florea Cristian 27 Iul 2011, ora 10:18

   Acum hai sa vedem cum facem sa auda lumea de el. Ca nu vreau sa ne trezim dupa blogmeet cu „as fi venit, dar n-am fost anuntat”. Lista mea de emailuri cu bloggeri din Vrancea e cam outdated. Totusi, o sa trimit un mail acolo. Sper s-o actualizez cu ocazia blogmeet-ului asta

 • Pato Basil 27 Iul 2011, ora 10:20

  Au voie si vecinii Braileni :D? Ca vad ca subliniezi mai mult pentru bloggerii locali.
  Daca da voi incerca sa bifez prezenta :).

  • Florea Cristian 27 Iul 2011, ora 10:45

   Subliniez mai mult bloggerii locali pentru ca noi ne facem vinovati de faptul ca nu organizam intalniri. Brailenii, sau altii, sunt oaspeti, iar ei n-au nicio obligatie. Bineinteles ca au voie sa participe :)

   • Pato Basil 27 Iul 2011, ora 12:12

    nu promit dar o sa incerc sa ajung si eu!

   • Florea Cristian 27 Iul 2011, ora 13:16

    Speram sa reusesti :D Ne-ar face mare placere

  • VirtualKid 28 Iul 2011, ora 15:51

   Poate ca ne gasim chiar aici. Daca ni se potrivesc pasii, venim si noi sa-i cunoastem pe vranceni, ca am auzit ca sunt descendenti din razesi…. iar noi ne plac moldovenii!

   • Florea Cristian 28 Iul 2011, ora 17:20

    Va asteptam cu drag! Speram sa reusiti sa ajungeti :)

   • VirtualKid 28 Iul 2011, ora 17:32

    Intentia era sa pornim luni catre mare, dar luam in calcul la modul cel mai serios sa pornim de duminica.
    Sper sa reusim.

   • Pato Basil 28 Iul 2011, ora 18:13

    PAI DE LA TG MURES AR TREBUI SA PORNESTI DE VINERI SEARA :dd

   • Florea Cristian 28 Iul 2011, ora 19:16

    Nici chiar asa :)) Oricum, e foarte mult de la Tg. Mures la Focsani. Stiu de cand am plecat la blogmeet-ul de acolo. Am facut 15 ore pe tren :D Cu masina sigur faci mai putin, da-ti trebuie drum liber

 • Valentina 27 Iul 2011, ora 11:54

  Daca au si ei mail-ul blocat ca si mine nu vor fi anuntati:)):| nu stiu…eu sper din suflet sa ajung!

  • Florea Cristian 27 Iul 2011, ora 13:14

   Ne pot gasi si pe Facebook, sau pe blog, nu trebuie neaparat prin mail :))

 • PATRICKdan 27 Iul 2011, ora 13:05

  Cristian, ai fost prea bland, in unele aprecieri…
  faptul ca ne-am implicat doar 2-3 dintre noi pana acum in organizarea acestor blogmeet-uri nu este deloc incurajator. mai ales, ca pe viitor ne propunem (de vreun an) proiecte comune si-o mai mare disponibilitate in conjugarea unor eforturi intru cresterea blogosferei locale….
  ne vedem duminica ;)

  • Florea Cristian 27 Iul 2011, ora 13:17

   Poate avem cu totii nevoie de o palma peste faţă. M-am gandit ca cea pe care-o dau eu sa nu fie chiar atat de dureroasa. Nu inca

 • Remus 27 Iul 2011, ora 18:30

  Momentan nu fac parte din blogosfera cu toate astea voi posta un articol cu intalnirea pe site-ul meu de radio.

 • danbrasov 27 Iul 2011, ora 22:17

  Mi-ar face placere sa raspund „prezent”, insa ma confrunt cu unele probleme personale care necesita toata atentia, mai ales in acest week-end si saptamana viitoare.

  De altfel, timpul nu-mi mai permite nici macar sa ma ocup de propriul blog.

  Voi urmari cu interes si nerabdare update-urile voastre! Have fun!

  • Florea Cristian 28 Iul 2011, ora 00:49

   Ne pare rau ca nu poti veni, dar poate data viitoare vei avea un program putin mai liber. O sa bem o bere si pentru tine :)

 • Dan Stefan 29 Iul 2011, ora 14:36

  Cine doreste sa participe la dezbateri si conferinte este asteptat la un pahar de bere! :)) – http://evenimentefocsani.blogspot.com/2011/07/vrancea-summer-blogmeet.html

  • Florea Cristian 29 Iul 2011, ora 16:58

   Sper sa iasa frumos :D si-au anuntat participarea mai multi decat ma asteptam