Vacanța activă pe care o merităm cu toții

Când făceam atletism de performanță, aveam o singură perioadă în an în care nu făceam antrenamente. Era vacanța noastră, a sportivilor. Avea loc în vară, după ce se încheiau Campionatele Naționale (adică prin iulie – august). Cu toate că se numea „vacanță”, nu era chiar cea mai liberă perioadă a noastră, pentru că antrenorul insista ca după o lună de stat degeaba, să o transformăm într-o vacanță activă. Adică într-o perioadă în care să mai facem puțin sport, chiar dacă nu cu regularitatea cu care o facem în perioada competițională.

Așa m-am obișnuit să muncesc puțin și când știu că am vacanță, ca să nu se strângă prea multe lucuri de făcut când mă întorc la lucru. Și așa consider că este și tabăra de social media la care particip de vreo 6 ediții încoace. Acolo mergi ca să te mai detașezi de ceea ce ai de făcut la birou, dar în același timp înveți tot felul de lucruri de la ceilalți participanți din tabără.

Se strâng în fiecare an bloggeri, oameni din companii și reprezentanți ai agențiilor, iar timp de 4 zile învățăm cât de mult putem la conferințe și ne distrăm (tot cât de mult putem) la party-urile care au loc în fiecare seară. Marta a găsit la Pârâul Rece locul perfect în care oamenii pasionați de social media să se întâlnească, să se cunoască, dar mai ales să se împrietenească și să schimbe idei despre online.

Este, pentru mine, vacanța activă când vine vorba de activitatea online, pentru că stau puțin departe de internet ca să cunosc oameni cu care ulterior o să mă intersectez în diverse campanii și proiecte online.

Dacă ești pasionat de comunicarea online, #bizsmscamp este locul perfect în care poți înțelege cum funcționează breasla asta și în care poți cunoaște mare parte din oamenii care o constituie. Dacă la conferințele din București sau din țară ai o pauză de 30 – 40 de minute ca să vorbești cu câte-un invitat, aici o să ai cam 4 zile la dispoziție să pui întrebări și să primești răspunsuri. Iar dacă la conferințe suntem toți pe fugă și cu gândul la mailurile le care n-am răspuns, îți garantez că în tabără, după cină și după ce bem câte-o bere, nu-i mai pasă nimănui că are mailuri necitite sau clienți grăbiți, ci se bucură de faptul că-și poate petrece seara printre oameni pasionați de aceleași lucruri ca el.

Bineînțeles, nu pot rata ediția cu numărul 10 a #bizsmscamp, care are loc între 10 și 13 decembrie, iar cum toate locurile pentru ediția asta s-au dat deja, te invit să fii cu ochii pe hashtag, să vezi ce facem acolo. Și te voi anunța eu când aflăm detaliile ediției din vară. Meriți și tu o vacanță activă!

social media camp

2 Comments

  1. ITsb 7 decembrie 2015
    • Cristian Florea 7 decembrie 2015

Leave a Reply