Pe 13 mai ne vedem la concertul Selah Sue de la Arenele Romane

Eu recunosc: atunci când am auzit că vine Selah Sue în România am întrebat în birou cine e Selah Sue. Apoi, în timp ce încercau colegii să-mi explice, m-am gândit că e o idee bună să caut pe YouTube. Și am auzit piesa asta:

Apoi reacția a fost firească: aaaa, ea cântă astaaaa?

Așa că pe 13 mai, la Arenele Romane, o să văd ce mai cântă Selah Sue în afară de „astaaaa”, dar mai ales cum se aude live, pentru că impresia pe care mi-a dat-o după ce am mai ascultat-o pe YouTube e chiar bună, iar la concert sigur va veni cu un show pregătit cum trebuie.

Îmi place să fac teste de genul ăsta când vine vorba de muzică, adică să merg la concertul unei trupe sau al unui artist despre care nu știu prea multe. Atunci mi se pare că mă duc fără așteptări la concert și reușesc să mă bucur de muzică foarte bine. Neștiind piesele dinainte, merg să văd dacă artistul mă poate convinge că merită ascultat mai departe. Iar de cele mai multe ori plec de la concert întrebându-mă cum de nu l-am ascultat mai mult până atunci.

Dacă vrei să vii, aici e pagina de Facebook a evenimentului, iar dacă te întrebi cum e cu biletele, trebuie să știi că până în preziua concertului le poți achiziționa la prețul de 120 lei sau 150 lei în Golden Ring. La intrare, biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring. Le poți cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

selah sue - concert romania arenele romane

Hai, ne vedem acolo?

Tags:

2 Comments

  1. Carmen 28 aprilie 2015
    • Cristian Florea 29 aprilie 2015

Leave a Reply