Acum poți purta altfel de conversații video pe Facebook Messenger

Acum câteva zile, Facebook s-a gândit să adauge un nou buton pentru utilizatorii aplicației Facebook Messenger. Probabil l-ai observat deja dacă obișnuiești să porți discuții din aplicație. Butonul îți dă voie să conversezi video sau, dacă nu ești într-un spațiu în care poți vorbi, să arăți locul în care te afli persoanei cu care discuți, fără sunet.

Am testat și eu serviciu și mi se pare foarte fain, mai ales când ești pe stradă și ți-e incomod să scrii sau când, pur și simplu, e mai simplu să arăți ceva sau să explici verbal decât să explici în scris.

conversatii video pe facebook messenger

Pe iPhone puteai purta conversații prin FaceTime într-un mod asemănător, dar dacă voiai să discuți cu cineva care nu are iPhone, devenea mai complicat, pentru că trebuia să-ți instalezi Skype sau un alt serviciu similar. Cu Facebook Messenger e mai simplu, pentru că oricum mulți dintre noi îl au deja instalat și pentru că se leagă la contul de Facebook și nu e nevoie să-ți amintești parola de la Skype sau să-ți faci cont într-o aplicație nouă.

Tu ai testat serviciul? Cum ți se pare?

Edit: Facebook a introdus acum mai mult timp un serviciu de video calling, dar Instant Video a fost creat ca să ușureze puțin procesul de conversație video.

Leave a Reply