[Concurs] Vodafone lansează o platformă de conținut despre tehnologie

Tehnologia poate fi intimidantă uneori. Sunt atâtea branduri dintre care poți alege, atâtea opțiuni pe care trebuie să le bifezi, atâtea update-uri care vin peste tine, notificări care sună, aplicații care apar, jocuri care sunt la modă, totul se întâmplă cu o viteză pe care, cei mai mulți dintre noi, nu o putem duce.

Și e normal să ne fie greu să fim la curent cu tot ce se întâmplă când vine vorba de tehnologie. Imaginează-ți că acum 13 ani de zile apărea primul iPhone, adică primul smartphone care nu avea tastatură fizică, iar azi apare cel puțin un smartphone nou pe lună. Iar tehnologia nu se reduce doar la smartphone-uri, dar am ales acest exemplu pentru că ne e cel mai la îndemână tuturor.

Ei bine, pentru că e complicat să fim la curent cu tehnologia și pentru că ea poate fi intimantă uneori, Vodafone România a lansat o platformă de conținut cu scopul de a ne ajuta să înțelegem mai bine cum putem folosi tehnologia în avantajul nostru.

Platforma se găsește pe zoom.vodafone.ro și conține noutăți, analize, review-uri și tips & tricks legate de tehnologia care ne înconjoară. Iar pentru a crea conținutul din platformă, au făcut colaborări cu oameni foarte pricepuți.

O să găsești acolo tips & tricks utile despre jocuri de la Ovvy, campionul mondial la FIFA, dar și materiale interesante redactate de Vlad Petreanu, jurnalist cu 30 de ani de experiență. Totodată, Otravă, creator de conținut de lifestyle, va realiza periodic articole pe diferite teme de actualitate. Iar în zona asta mai tehnică îl avem pe Costin Giurgea care va realiza review-urile pentru cele mai noi și interesante smartphone-uri. 

Îți recomand să accesezi platforma și să citești acolo informații din categoria care te pasionează cel mai mult. Eu o să încerc zilele astea o recomandare citită într-un articol scris de Ovvy și o să-mi conectez un controller de jocuri la tabletă ca să pot juca FIFA Mobile mai ușor. 😁

Dar avem și un concurs

Pentru a marca lansarea platformei, Vodafone mi-a oferit un premiu pe care să-l acord cititorilor acestui blog. Premiul este un voucher de 100 € cu care poți să-ți cumperi ce vrei tu din magazinul online Vodafone.

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia premiului?

  1. Citește acest articol din platforma Zoom.
  2. Intră pe Facebook-ul meu și lasă un comentariu cu răspunsul la întrebarea Cum poți îmbunătăți securitatea unui iPhone cu iOS 13?
  3. Ai timp să te înscrii în concurs până pe 9 august 2020, ora 23:59, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Găsești regulamentul complet al concursului aici.

Vodafone lansează o platformă de conținut despre tehnologie

6 Comments

  1. Piticu21 7 august 2020

Leave a Reply