Viitorul televiziunii e aici prin Vodafone TV. Uite despre ce e vorba

Televizoarele inteligente ne-au ajutat să devenim mai comozi. Ne-au salvat timp prin posibilitatea de a ne conecta mai ușor telefoanele la ceea ce este redat pe televizor și de a accesa aplicații ca Netflix sau YouTube direct din TV. Totuși, multe televizoare încă vin cu limitări, iar TV-urile mai vechi încep să-și arate bătrânețea.

Dacă ai un televizor care a depășit 3 – 4 ani de la achiziție, știi la ce mă refer. Limitările se văd mai ales atunci când vrei să accesezi o aplicație ca YouTube sau Netflix, iar deschiderea ei durează o veșnicie.

Sau, dacă televizorul nu mai are parte de suport din partea producătorului, acele aplicații nici nu mai rulează, pentru că n-au mai fost actualizate de mult.

Ei bine, Vodafone a lansat o soluție care te scapă de bătăi de cap și care îți oferă și alte avantaje în plus.

Introducing… Vodafone TV, un media box inteligent care se conectează prin HDMI la televizorul tău și care îți oferă următoarele avantaje:

  • 191 de canale TV pe care le poți accesa dintr-o interfață intuitivă;
  • posibilitatea de a pune pauză posturilor TV și de a continua de unde ai rămas, exact așa cum faci pe Netflix;
  • posibilitatea de a accesa arhiva din ultimele 7 zile a posturilor TV, ca să revezi anumite emisiuni pe care le-ai ratat.
  • 9000 de ore de conținut video on demand (filme și seriale românești sau străine, pentru care Vodafone a obținut licența de a le include în media box);
  • posibilitatea de a accesa direct din media box aplicațiile HBO GO, Netflix, YouTube, YouTube Kids, Amazon Prime și Hopster. Bonus: primești 24 de luni gratuite în HBO GO la achiziționarea serviciului Vodafone TV;
  • rezoluție 4K pentru conținutul redat prin box-ul Vodafone TV;
  • aplicații de Android și iOS din care poți urmări tot ceea ce vezi și pe televizor (toate programele, toate filmele etc.). Mai mult, aplicația îți dă acces la tot conținutul respectiv de oriunde te-ai afla, deci nu trebuie să fii acasă ca să accesezi filmele și programele TV preferate.
    Iar dacă ești acasă, ai un buton în aplicație care trimite conținutul de pe smartphone direct pe televizor, ca să continui vizionarea pe un ecran mai mare.
  • Kids App – o zonă destinată copiilor, cu setări de control parental. Spre exemplu, poți seta aplicația să oprească orice formă de redare a conținutului când copilul trebuie să meargă la culcare.

Găsești detalii despre abonamentele și funcțiile Vodafone TV aici. Abonamentele includ atât televiziune, cât și conexiune la internet de 500 Mbps, deci ar fi singurul abonament de care ai nevoie pentru entertainment în casă.

Iar dacă vrei să vezi, pe scurt, cum arată interfața Vodafone TV, urmărește clipul de mai jos:

Cum ziceam și mai sus, mi se pare un serviciu excelent dacă vrei să nu mai depinzi de performanțele televizorului tău și dacă vrei să ai tot conținutul care te interesează într-o singură aplicație, pe care o poți accesa atât de pe televizor, cât și de pe smartphone sau tabletă.

Viitorul televiziunii e aici prin Vodafone TV. Uite despre ce e vorba

Mai mult, ieri a fost lansat și serviciul Vodafone One, care îți oferă posibilitatea de a avea un singur abonament pentru internet, TV și telefonie mobilă. Au și niște reduceri de până la 120 € în perioada asta, deci merită să arunci o privire peste acest serviciu. 👍🏼

Viitorul televiziunii e aici prin Vodafone TV. Uite despre ce e vorba

Leave a Reply