Ca tot vorbeam despre ziare…

Daca tot am vorbit despre ziare in articolul anterior m-am gandit sa va tin la curent cu noutatile (noutati din viata mea de licean).

Desi sunt destul de nou in liceu sunt cat de cat cunoscut pe acolo (nu degeaba am un frate in clasa a 11-a ;)) )

Profesoara de religie impreuna cu vreo doi elevi din clasa fratelui meu organizeaza lunar un ziar care are la baza crestinismul (si nu numai), ziar datorita caruia un baiat cu probleme foarte grave (o boala greu tratabila) primeste banii castigati in luna respectiva.

Ziarul costa 1 leu iar toti banii castigati „pe urma” lui ii sunt donati lui Madalin (baiatul respectiv).

Pentru ca ma pricep cat de cat la design (la Adobe Photoshop dar incep sa invat si Corel Draw) si pentru ca mai aveau nevoie de un nou membru care sa duca mai departe acest ziar, m-au intrebat daca vreau sa ajut si eu la crearea lui.

Initial eram indecis dar dupa aceea m-am gandit ca una sau doua ore in plus in fata PC-ului nu strica mai ales atunci cand trebuie sa ajutam pe cineva am hotarat sa particip.

Aseara am terminat a 3-a editie a ziarului „ECOURI” (acesta este numele) iar astazi a fost dus la tipografie. Luni sau marti incepem sa-l vindem prin liceu, la scoli, sau chiar prin oras.

Vor fi  tiparite in jur de 1000 de exemplare.

P.S.: Ziarul NU contine cuvinte scrise in vechea limba romana (cînd, judecînd, etc.) conform articolului anterior.

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Simona 19 Sep 2008, ora 21:34

    Foarte frumos gestul tau. Macar daca te pricepi la ceva..mai ajuti si tu in felul tau :)

  • aster 24 Ian 2009, ora 12:39

    din pacate in articolul tau nu este scris nimic din „cum sa faci un ziar” ! chestia ca se duce la tipografie si se vinde apoi , toti o stiu ! Ar trebuie sa numesti altfel articolele tale !

    De la mine poti citi: http://www.99.md – Nou site , noua inspiratie !