Vrancea pe Facebook

vrancea pe facebookAm stat o grămadă de timp la un click distanţă de Facebrands.ro, un tool tare interesant care măsoară diverse activităţi pe Facebook la nivel naţional. Dar, din lipsă de curiozitate (lucru rar întâlnit în cazul meu), tool-ul a rămas netestat o vreme.

Dan mi-a arătat despre ce-i vorba la AutoBlogmeet.

– Uite, eşti şi tu pe-aici, îmi zice.

Eu mai auzisem de Facebrands.ro în toată activitatea mea online, dar n-am avut niciodată curiozitatea să intru. Atunci când mi-a arătat Dan zona Vrancea, eu eram pe locul 10. Am urcat pe 9 de atunci. Mă bucur că, scanând puţin lista, am observat că sunt printre puţinii care au înregistrat creşteri ieri. Mă bucur şi că, dintre toţi cei cărora le creşte numărul de Like-uri, pagina mea a crescut cel mai mult.

E bine. Vreau să ajung primul. Nu ştiu cât va dura, dar asta vreau.

Am observat, tot datorită Facebrands, că Vrancea are 31.340 de utilizatori de Facebook (un număr imens, la care eu nu mă aşteptam), adică 1.04% din totalul utilizatorilor din România. Raportat la întreaga ţară, e loc şi de mai bine, dar nu ne plângem, totuşi.

Nişte statistici din judeţul vostru puteţi să ne daţi? Eventual unde se află pagina blogului vostru, sau cât de mult vă poate ajuta facebrands.ro în promovarea brandului. Până una-alta, eu mă mai joc pe site-ul lor.

8 Comments

 1. robbie 28 august 2011
  • Cristian Florea 28 august 2011
 2. Tudor 30 august 2011
  • Cristian Florea 30 august 2011
 3. Alexandra 30 august 2011
  • Cristian Florea 30 august 2011
   • Alexandra 30 august 2011
   • Cristian Florea 31 august 2011

Leave a Reply