Vreau să dau un tricou ca premiu. Dar nu asta e cel mai important

Vă mai amintiţi de cei de la Olympus? Am mai scris despre ei aici. De fapt, e impropriu spus că am scris. Am publicat clipul acesta:

Cu echipa de la Olympus (şi în special cu sportivii paralimpici) am colaborat foarte bine în ultimul an. Am făcut în aşa fel încât la secţiunea de interviuri de pe sportlocal să apară şi câţiva sportivi cu dizabilităţi. Iar targetul meu e să am acolo câte-un interviu cu fiecare sportiv cu dizabilităţi care se luptă pentru a merge la Jocurile Paralimpice. Pentru că, aşa cum spune şi numele campaniei condusă de Olympus, ei sunt adevăraţii învingători.

Acum vreau să fac o listă cu mesaje de încurajare pentru ei şi vreau să vă rog să mă ajutaţi. Pun la bătaie un tricou şi o brăţară pentru asta, dar mai important decât premiul este faptul că le vom face o bucurie acelor sportivi.

Pe scurt, vă rog să lăsaţi la acest articol un comentariu cu o încurajare pentru sportivii paralimpici, iar eu promit că voi face o listă şi o voi publica pe blog (deci dacă aveţi bloguri, acum e şansa să mai faceţi rost de-un backlink). Totodată, promit că voi trimite lista celor de la Olympus şi îi voi ruga s-o trimită mai departe, în aşa fel încât să ajungă la cât mai mulţi sportivi cu dizabilităţi.

Cel mai emoţionant, motivant sau interesant comentariu va primi premiul despre care spuneam. Puteţi comenta pentru premiu până mâine, 6 decembrie 2013, ora 23:59. Totuşi, dacă descoperiţi articolul mai târziu, nu înseamnă că mesajul vostru de încurajare nu va ajunge la sportivi. Voi trimite toate mesajele voastre, indiferent de momentul în care au fost lăsate.

tricou sustinem adevaratii invingatori

Ei au nevoie de încurajările noastre!

11 Comments

 1. Intuneric 5 decembrie 2013
 2. ONG 6 decembrie 2013
 3. Camelia 6 decembrie 2013
 4. Alex 6 decembrie 2013
 5. Emil Calinescu 6 decembrie 2013
 6. Olivian 6 decembrie 2013
 7. Vali Crintea 6 decembrie 2013
 8. Bianca 6 decembrie 2013
 9. Daniel 6 decembrie 2013
 10. Alle 6 decembrie 2013
 11. Şerban Stănescu 12 decembrie 2013

Leave a Reply