Vreau să donez articolul dedicat zilei mele de naştere

foto: 123rf.com
foto: 123rf.com
Mai este foarte puţin timp şi calendarul o să arate 30 mai 2013, iar eu atunci am să împlinesc 20 de ani (vai, cum a trecut timpul). De când am blogul, de prin 2008, articolul dedicat zilei mele de naştere a fost unul dintre cele mai vizitate. Adică pe 30 mai aveam trafic mai mult decât în zilele normale, deşi nu făceam decât să anunţ că-i ziua mea, nimic mai mult.

Anul acesta am hotărât să scot la licitaţie articolul dedicat zilei mele de naştere, iar banii câştigaţi din licitaţie să-i donez unei cauze sau unei persoane (am să stabilesc exact cui îi donez împreună cu cel care câştigă licitaţia).

Cum or să decurgă lucrurile?

Eu am să pun în articolul meu aniversar un link spre afacerea ta sau proiectul tău şi, totodată, voi ocupa timp de o lună de zile sidebar-ul blogului cu un banner 300×250 de la tine.

Ce trebuie tu să faci pentru asta? Să laşi un comentariu la acest articol sau să-mi dai un mail la floreacristian.ro [at] gmail.com până pe 25 mai în care să-mi spui cât eşti dispus să plăteşti pentru aceste servicii (mai spun o dată că banii nu-i păstrez eu, ci stabilim de comun acord cui îi donăm). Pe 26 mai stabilim câştigătorul, iar pe 30 mai am să scriu articolul dedicat zilei mele de naştere în care am să pun link spre tine.

Cum ţi se pare ideea?

Lasă un comentariu

17 comentarii

 • Paval 8 Mai 2013, ora 16:05

  Dupa comercializari de genul „tweet-ul 1000”, tranzactionarea articolelor speciale nu avea cum sa intarzie. Apreciez enorm initiativa, atat in conditii de bussines cat si in conditii sociale.
  Eu ofer 20 lei. Nu te iau in ras. Pur si simplu atat sunt dispus sa ofer. Nu stiu ce sa promovez in acel articol, sau in banner, dar vreau sa incurajez astfel de initiative.

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 18:09

   Mulţumesc mult! Atât pentru aprecieri, cât şi pentru prima ofertă! :D

 • Ovidiu 8 Mai 2013, ora 17:28

  Foarte buna ideea. Bravo! Ofer 30 lei.

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 18:49

   Mulţumesc! Îmi place că s-a înţeles ideea de licitaţie şi că, uşor-uşor, încep să se strângă oferte.

 • Ana 8 Mai 2013, ora 17:56

  Caaat? Oh scuze…imi parea ca ai vreo 27-28 de ani dupa poza si modul in care gandesti. La multi ani anticipat…caci cine stie cand te mai stresez cu comment-uri.

  As dona si eu…dar eu sunt paranoica de felul meu si nu ma bag in chestii de genul (nu sunt zgarcita doar paranoica), mai bine iau un buchet de flori de la o batranica. (desi am vazut una de 80 de ani care tragea din tigara si vindea lacrimioare, m-a convins sa iau doua buchete)…deci da extrem de paranoica.

  Bafta cu chestia asta, imi place initiativa.

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 18:56

   Mulţumesc pentru cuvintele frumoase! Sper să iasă ce trebuie din iniţiativa asta. :D

 • Dana 8 Mai 2013, ora 19:48

  100 de lei! Felicitari Cristi pentru acest gest! Iti multumesc pentru ca esti la fel ca si mine! Iti voi spune o mica poveste(adevarata). In anul 2011 in preajma Craciunului, nu eram angajata si nu aveam nici un venit. Eram prietena pe facebook cu Dan Helciug, care a anuntat prin luna noiembrie ca ar fi frumos sa aducem niste zambete pe fetele copiilor dintr-un orfelinat. A fost acolo, a vorbit cu directorul si impreuna au facut o lista cu necesitatile copiilor. Lista a fost postata pe pagina lui de fb, iar noi cei care ne-am implicat in aceasta campanie(ca sa-i zic asa) ne-am ales – in functie de posibilitatile financiare- niste copii carora sa le luam hainute, incaltaminte, jucarii, dulciuri, produse de ingrijire personala, etc. Din moment ce aveam venit 0, dupa mintea unora nu ar fi trebuit sa ma implic, nu? Ei bine, eu personal am facut fericiti 8 copii carora le-am cumparat tot ce aveau nevoie! Bineinteles ca nu as fi reusit fara ajutorul prietenilor mei…dar am ajutat! M-am simtit al naibii de bine cand i-am vazut cum s-au bucurat! Ar fi multe de povestit din acea seara… Nu m-am oprit aici, am continuat pe cont propriu… Nu ma laud, departe de mine acest gand!! Sper ca nu am plictisit audienta :p

  • Cristian Florea 8 Mai 2013, ora 19:50

   Cu asemenea poveşti nu ai cum să plictiseşti audienţa. Mulţumesc pentru sufletul mare pe care-l ai şi pentru oferta făcută!

 • Dana 8 Mai 2013, ora 20:08

  Am scris un articol despre aceasta experienta, am punctat si partile mai putin bune….din pacate, exista! Daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru acest subiect m-am apucat de blogging :) A fost primul meu articol.

 • Cristi IRIMIA 8 Mai 2013, ora 20:51

  Excelentă idee. Constat, nu mă mir! :) Mai ales că te cunosc şi ţi-am apreciat mereu iniţiativele. Ofer 150 de lei la „licitaţie”, iar dacă suma aceasta va fi declarată „câştigătoare” ;) , te las pe tine să direcţionezi banii unde doreşti, pentru a evita eventualele speculaţii. Deh, trăim într-o lume plină de suspiciuni. :)

 • Cristian China-Birta 9 Mai 2013, ora 08:47

  175 de lei. Nu pentru mine. Pentru altcineva :)

 • Dana 24 Mai 2013, ora 14:14

  200 de lei! :)