Vreau să fiu încrezută, ce meserie să-mi aleg?

u madCred că întrebarea asta şi-o pune fiecare fată înainte să se hotărască dacă să devină secretară în vreun liceu sau pe la vreo instituţie publică, ori ba.

N-am înţeles niciodată de ce secretarele şi unele lucrătoare la ghişee trebuie să se poarte cu clienţii atât de urât. Cu femei mai încrezute de-atât n-am avut de-aface niciodată. Nici nu cred că există vreo slujbă la care să se poată angaja persoane mai acre decât în cazul ăsta, serios.

Sau poate mi se pare mie…

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • Stănica Bostănaru 5 Dec 2011, ora 18:10

  eu am avut mereu aceeaşi problemă cu bugetarii … eşti tratat cu un mare sictir de începe să-ţi pară rău că te afli în faţa ghişeului. De la o vreme, însă, nu prea mai bag în seamă lipsa lor de bun simţ, ba mai mult, zâmbesc larg şi urez şi «o zi minunată» :)

  • Florea Cristian 5 Dec 2011, ora 18:16

   eu nu ma consum foarte tare, dar nici „o zi minunată” nu le urez mereu. minunata oricum e, cand vad cata lume se umple de nervi din cauza lor

  • Costy 1982 6 Dec 2011, ora 12:29

   Foarte frumos din partea ta, poate numai asa se schimba ceva in bine cu functionarii astia (sunt insa si unii oameni de treaba).

 • IoanaZix 5 Dec 2011, ora 21:45

  Vezi ca eu ma gandes ca la o meserie in ceva de genul. Vailei, de pe acum se spun lucruri urate despre mine?;)). Ma las balta?;))

 • Marinica Andrei 6 Dec 2011, ora 06:48

  Dupa ce am vazut titlul fix la meseriile alea mi-a sarit gandul. Cred ca au o satisfactie anume cand vad ca enerveaza pe cineva la culme. Niciodata nu am inteles de ce… poate stau prea mult la birou si nu mai au timp de… alte chestii! :))

  • Florea Cristian 7 Dec 2011, ora 00:05

   Sunt si alte persoane foarte ocupate care n-au timp de… alte chestii :)) dar chiar si-asa, nu uita sa fie oameni.

 • Costy 1982 6 Dec 2011, ora 12:23

  Aici e vorba de educatie si perioada in care au fost scolite acele persoane, am patit si eu de multe ori sa fiu luat peste picior, sa nu am raspunsuri adecvate, eu cred ca depinde si de noi cei care punem intrebarile cat de cat, cat despre persoanele care lucreaza la stat (dupa parerea lor, au impresia ca sunt superioari prin faptul ca lureaza ca si functionari si suntem tratati ca niste milogi).
  Mie cel putin nu mi se pare corect acest lucru, din prisma faptului ca noi avem tot dreptul sa-i tragem la raspundere, fiid platiti din banii nostrii.

  • Florea Cristian 7 Dec 2011, ora 00:08

   Da, ai dreptate, problema tine si de atitudinea noastra. Rau e cand esti un simplu elev si nu vrei sa te certi cu anumite persoane ca sa nu-ti strici imaginea degeaba