Vreau să studiez marketing-ul. Singur.

marketing

Habar n-am câţi dintre voi ştiu, dar Facultatea de Marketing era cea spre care aveam de gând să mă îndrept la sfârşitul clasei a XII-a. Întâmplarea a făcut ca media mea să nu fie destul de mare pentru aşa ceva şi să continui să studiez matematica şi fizica pentru încă vreo 4 ani în cadrul Politehnicii Bucureşti.

Nu zic asta cu părere de rău, pentru că şi cele două materii menţionate mai sus sunt în aria mea de interes, dar la ideea de marketing n-am să renunţ niciodată, pentru că mi se pare al naibii de fascinantă, mai ales datorită faptului că-ţi pune mintea la contribuţie şi pentru că îţi testează creativitatea.

Am hotărât să învăţ marketing-ul singur, pentru că atunci când te pasionează ceva foarte tare, reuşeşti să acumulezi cunoştinţe din domeniul respectiv fără să ai un profesor în spate care să tragă de tine. Ştiu asta pentru că aşa am învăţat tot ce ştiu azi despre HTML şi Web Design.

Am început deja să-l citesc pe Dragoş Alexa, să răsfoiesc blogul despre Marketing in Social Media a lui Alexandru Negrea şi să citesc şi câteva bloguri despre marketing de-afară. Cu toate astea, cred că ceea ce fac nu este de-ajuns (iar aici intervine rugămintea).

Aş vrea să apelez la ajutorul vostru pentru a-mi găsi materialele necesare studierii marketingului de unul singur. Dacă ştiţi cărţi, bloguri, evenimente, sau orice altfel de lucruri care m-ar putea ajuta să învăţ mai multe despre marketing, vă rog să-mi spuneţi. Dacă nu, cred că un share m-ar ajuta destul de mult.

Mulţumesc!

12 Comments

 1. Alin Vlad 25 septembrie 2012
  • Cristian Florea 25 septembrie 2012
   • Alin Vlad 31 octombrie 2012
   • Cristian Florea 31 octombrie 2012
 2. Tudor 25 septembrie 2012
  • Cristian Florea 25 septembrie 2012
 3. Omega Peter 25 septembrie 2012
  • Cristian Florea 25 septembrie 2012
 4. Alexandru Negrea 29 septembrie 2012
  • Cristian Florea 29 septembrie 2012
 5. Amaya 30 septembrie 2012
  • Cristian Florea 1 octombrie 2012

Leave a Reply