Vreau ca update-urile de pe Twitter să fie şi pe Facebook

Vreau ca update-urile de pe Twitter să fie şi pe Facebook 1 | Cristian FloreaŞi eu am vrut asta. Problema era că nu credeam că e posibil. Practic, când aveam chef să trimit acelaşi update atât pe Twitter, cât şi pe Facebook, bifam ambele conturi în TweetDeck. Cum nu aveam chef de fiecare dată să bifez, sau uneori uitam, profilul de Facebook suferea de inactivitate, motiv pentru care m-am gândit dacă pot face în aşa fel încât să-mi leg cele două conturi, astfel încât atunci când scriu pe Twitter (că pe ăla oricum scriu), să apară şi pe Facebook.

Uimitor sau nu, se poate. Şi sunt necesare câteva click-uri şi cam atât. Aceasta este pagina aplicaţiei, iar de-aici totul e simplu. Câteva Accept-uri şi Allow-uri, iar conturile sunt legate.

Ce mai trebuie să ştiţi?

1. Reply-urile (alea cu @username în faţă) şi DM-urile de pe Twitter nu vor apărea pe Facebook. Asta ca să nu vă temeţi că cineva vă invadează intimitatea.

2. Poţi lega contul de Twitter şi la pagina de Facebook, nu neapărat la contul în sine. Eu am făcut asta, pentru că nu voiam să profite de informaţiile preţioase pe care le trimit pe Twitter decât cei care mi-au dat Like paginii de Facebook. Cei care mă au la prieteni, dar nu mi-au dat Like, n-au decât să rabde în singurătate.

De ce ai cupla cele două conturi?

1. Pentru că o informaţie, dacă ai trimis-o pe Twitter, însemană că merită să fie văzută de cât mai multă lume. De ce n-ai trimite-o şi pe Facebook?

2. Unele persoane au doar cont de Facebook, cum unele au doar cont de Twitter. Unii te au la prieteni pe Facebook, iar alţii nu-ţi dau follow pe Twitter. De ce să nu le prezinţi informaţia tuturor? Dacă nu le convine, s-o ignore, sau să-ţi dea „Unlike” paginii, dar la câte prostii primeşte fiecare pe pagina de „Noutăţi” a Facebook-ului, crezi că-l mai deranjează informaţia ta?

Aşadar, vă legaţi şi voi cele două profiluri ale reţelelor sociale? Dacă nu, de ce?

12 Comments

 1. i4ever 30 decembrie 2010
  • Cristian Florea 30 decembrie 2010
   • i4ever 30 decembrie 2010
   • Cristian Florea 30 decembrie 2010
 2. A.Dragos 30 decembrie 2010
  • Cristian Florea 30 decembrie 2010
 3. Ruxandra 30 decembrie 2010
 4. Alex Dima 31 decembrie 2010
  • Cristian Florea 31 decembrie 2010
 5. Roby 1 ianuarie 2011
  • Cristian Florea 2 ianuarie 2011

Leave a Reply