Vrei ca adresa blogului tău să apară pe coperta unui album?

Când și-a lansat primul album, Marius Matache a făcut un lucru care (cred că) nu s-a mai făcut în blogosfera românească: a notat pe una dintre coperțile albumului său adresa fiecărui blogger care a scris despre lansare și despre concertele lui. Printre adrese a fost, bieînțeles, chiar și adresa blogului meu.

Acum pregătește al doilea album și pentru că ideea a prins foarte bine prima dată, s-a gândit că ar fi fain s-o mai facă, așa că a lansat această provocare. Pe scurt, lași acolo un comentariu sau un îi trimiți un mail în care îi spui că ai vrea să scrii despre noul album, iar în urma unei selecții, adresa blogului tău ar putea să apară pe copertă. Eu sunt primul care a lăsat comentariu, că n-aș vrea să ratez această ocazie. :))

E o promovare reciprocă, benefică pentru ambele părți. În plus, e fain să ai în casă un album și să le arăți prietenilor că e și blogul tău trecut acolo. Nu ai prea des ocazia asta, trust me. :))

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Adi 27 Iul 2015, ora 14:24

  Vreau și eu! :D

  • Cristian Florea 28 Iul 2015, ora 09:47

   Te-ai înscris pe blogul lui Make, da? :D

 • razvan 27 Iul 2015, ora 17:17

  ca bloggerii sunt cei mai fini critici de muzica. toti irelevantii o sa zica „bine boss, buna melodie. sa ma pui pe coperta”.

  • Petre 27 Iul 2015, ora 18:45

   Bo$$ poate ca ar fi bine sa citesti si articolul lui Make ca sa intelegi despre ce-i vorba-n propozitie.

   • razvan 27 Iul 2015, ora 19:00

    blogul d-vostra contine informati despre noul album. blogul curent nu prea. deci am dreptate.

   • Cristian Florea 28 Iul 2015, ora 09:48

    Păi n-a zis nimeni că trebuie să faci recenzie de album. Poți să-ți dai cu părerea despre el și fără să fii critic de muzică. Și poți să recomanzi ceva și doar pentru că-ți place ție.