Wannabe

Nu stiu ce credeti voi despre acesti oameni dar eu personal ii urasc.

Pentru cei care nu stiu wannabe sunt persoanele gen „vreau sa fiu” care ii copiaza pe altii care (cred ei) au succes intr-un anumit domeniu doar pentru a le fi copia fidela.

Acesti wannabe fac unele lucruri doar pentru a se putea promova pe ei insisi sau pentru a parea la fel de tari ca si cei pe care ii copiaza.

De ce ii urasc?

Pai de ce sa vreau sa fiu ca x cand pot sa fiu eu insusi? De ce trebuie sa fac ce face x cand pot sa fac ce vreau eu si ce-mi trece mie prin minte?

O faci pentru succes?

Daca esti un asemenea wannabe succesul o sa-ti vina mai putin decat crezi tu. O sa-si dea seama lumea ca-l copiezi pe xulescu si in acelasi timp isi da seama ca omul pe care vrei sa-l arati celorlalti nu esti tu.

Cel mai bine e sa fii tu insuti si, cine stie, poate o data se vor schimba lucrurile si cuiva o sa-i convina ceea ce esti si cum esti si nu vei avea probleme gen as vrea sa fiu.

Partea proasta este ca lumea nu intelege acest lucru si Romania este o tara plina de astfel de persoane. Nu stiu cum sta treaba in alte tari dar eu stiu ca in Focsani si in orasele pe care le-am tot vizitat e plin de astfel de copii fara pic de imaginatie si originalitate.

Leave a Reply