Web Design

Web Design 1 | Cristian FloreaMai stiti cand va spuneam pe Twitter ca am gasit o agentie web cu un blog tare interesant?

Daca nu ma urmariti pe Twitter, aflati acum. Bei.ro (Blue Engineering International) este o firma de web design din Bucuresti. Presteaza servicii de calitate, atat în legatura cu design-ul web, cat si cu alte ramuri ale tehnologiei, cum ar fi: service de calculatoare, publicitate online, hosting etc.

Blue Engineering International este una dintre putinele firme de web design de la noi din tara care-ti demonstreaza prin site-ul cu care se prezinta ca se pricep la ceea ce fac. Personal, m-am saturat de site-uri cu template-uri gasite pe internet, care promit ditamai serviciile de web design. Sau, mai rau, site-uri cu template-uri facute acum 10 ani (adica HTML pur, fara CSS, sau altele), care promit aceeasi chestie.

Este foarte important pentru o firma ca ceea ce vinde sa se reflecte in ceea foloseste. Mai exact, daca esti firma de web desgin, sa te prezinti cu un website desenat, nu frumos, ci foarte frumos. Degeaba ai nume mari in portofoliu, daca tu nu esti in stare sa-mi demonstrezi ca te pricepi prin website-ul tau. Pagina portofoliului poate minti, astfel incat tu poti pune acolo niste logo-uri sau template-uri luate de pe internet, incercand sa ma pacalesti ca sunt ale tale.

Daca nu-mi arati ceva concret (in cazul de fata, website-ul tau de prezentare), mie mi-e greu sa cred ca tu chiar esti in stare sa faci ceva pentru care as plati.

Asadar, ca firma de web design care se prezinta impecabil, voi recomanda intotdeauna bei.ro.