S-au deschis înscrierile la Webstock 2017. Bloggerii pot participa gratuit

Webstock este evenimentul care reușește să adune în fiecare an cei mai mulți bloggeri din România. La fiecare ediție mă bucur să reîntâlnesc prieteni bloggeri din Focșani, Craiova, Constanța, Iași sau Brașov și să discutăm despre ce se mai întâmplă la ei în oraș, ce mai facem noi în București și ce s-a schimbat de anul trecut.

Mi se pare un eveniment care aduce cu sine o responsabilitate foarte mare: să știi că-ți vin bloggeri din toată țara și că trebuie să-i ții la curent cu ce se întâmplă în social media nu-i ușor. Dar Evensys reușește să facă aest lucru la fiecare ediție, motiv pentru care consider că n-ar trebui să ratezi nici ediția din 2017.

Așa cum îți spuneam, la Webstock 2017 bloggerii au acces gratuit, iar înscrierile se fac pe această pagină. Iar dacă nu ești blogger, biletul de acces este de doar 200 de lei. Un preț mic, calculând după numărul de oameni care va veni și priceperea lor în ceea ce privește online-ul.

Totodată, dacă reprezinți o agenție de comunicare sau o companie, să știi că au început înscrierile și la Webstock Awards, competiția care oferă recunoaștere celor mai inedite și creative proiecte și campanii online. Detalii și informații despre înscriere găsești aici.

Și notează-ți în agendă: Webstock 2017 va avea loc pe data de 29 septembrie 2017, la JW Marriott Hotel București.

webstock 2017

2 Comments

  1. Frica De Zbor.ro 11 iulie 2017
    • Cristian Florea 11 iulie 2017

Leave a Reply